Trupele rusești pierd teren în fața Ucrainei

Novo-Voskresenske, Novo Grigorivka şi Petropavlivka din regiunea Herson au fost eliberate în ultimele 24 de ore, a transmis Zelenski.

Citeste si: Un blindat rusesc a fost lovit în plin de o rachetă ucraineană

" Astăzi, în Lîman, Sviatohirsk şi Yarova din regiunea Doneţk a fost adăugat un alt semn al revenirii la viaţa normală- am reluat plata pensiilor acolo.

De asemenea, oferim truse alimentare şi ajutor umanitar. Revenirea drapelului ucrainean înseamnă că o viaţă paşnică şi socială sigură este din nou posibilă pentru Donbas şi în toate celelalte teritorii care au fost ocupate temporar de Rusia", a mai spus preşedintele ucrainean.

„Tot mai mulţi cetăţeni ai Rusiei îşi dau seama că trebuie să moară pur şi simplu pentru că o persoană nu vrea să pună capăt războiului”

" Ucrainenii ştiu pentru ce luptă. Şi tot mai mulţi cetăţeni ai Rusiei îşi dau seama că trebuie să moară pur şi simplu pentru că o persoană nu vrea să pună capăt războiului. Este evident cine va câştiga", a spus Zelenski.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aproape toată regiunea Harkov pare acum a fi sub control ucrainean.

Citeste si: Rusia va prelua controlul centralei nucleare Zaporojie. Anunțul făcut de Vladimir Putin

Cu toate acestea, armata rusă a asigurat miercuri că a condus, în ultimele 24 de ore, "lovituri masive" în apropiere de Lîman (regiunea Doneţk), un oraş recent preluat de forţele ucrainene, care le-a cauzat pierderi grele.

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov a dat asigurări că teritoriile pierdute vor fi "reluate".

Vladimir Putin a asigurat că va apăra zonele anexate, chiar dacă aceasta însemna folosirea armelor nucleare, amenințare care acum pune pe gânduri întreaga lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si