Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ultima noapte de distracție la Neversea

Povestea Neversea s-a incheiat dupa 4 zile si tot atatea nopti de distractie! Zecile de mii de turisti sositi la mare, special pentru festival, spun ca au trait un vis pe plaja din Constanta.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

A fost ultima noapte de distractie la festivalul Neversea, care si-a inchis portile dupa patru zile de neuitat. Atmosfera a fost incendiara atat pe scena cat si in randul publicului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Zeci de mii de tineri au dansat si au cantat impreuna cu artistii care au intretinut atmosfera.

In timpul spectacolului de aseara, printre petrecareti si-a facut aparitia si un acrobat. Pentru cei mai multi dintre tineri, aceasta a fost a 4-a noapte alba.

Cei mai multi dintre turisti vor pleca astazi catre casele lor, iar organizatorii vor incepe sa demonteze scenele si sa se pregateasca pentru festivalul Untold, de la Cluj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI