Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ultima zi de înscriere pentru românii din diaspora care vor să voteze la prezidențiale

Astăzi este ultima zi in care romanii din străinatate se pot inscrie la votul pentru alegerile prezidentiale din 10 si 24 noiembrie.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pana acum, s-au primit aproape 60.000 de cereri. Prin completarea unui chestionar on-line, romani isi exprimă dorinta de a vota in strainatate si vor fi radiati de pe listele electorale din tara.

Guvernul a promis ca va prelungi termenul de inscriere, insa deocamdata nu a facut-o.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La alegerile precedente, in strainatate au fost cozi interminabile in fata sectiilor de votare, iar multi nu au apucat sa voteze.

Citeste si: Klaus Iohannis, atac la PSD: "A trădat votul oamenilor, a dat legi pentru infractori, a promovat incompetenţa ca politică de stat şi mediocritatea"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI