Omorat de cel care a gonit cu o viteza nebuna- duminica, la ora 3 dimineata, pe Soseaua Chitilei din Bucuresti, a pierit copilul acestor parinti- el insusi tatal unei fetite de 7 ani si al unui baietel care abia s-a nascut!

MARINELA VICOL, MAMA TANARULUI UCIS: Prietenul lui care era in urma lui, la 100 de metri, a vazut exact si cand s-a dus la locul accidentului, baiatul meu nu mai era in masina, il aruncase din masina prin spate, era pe iarba la 30 de metri.

Cand s-a apropiat de el, prietenul lui a inceput sa tipe si baiatul meu a murit. Vreau ca alte mame sa nu pateasca ce am patit eu.

In imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, bolidul condus de Mario Iorgulescu abia poate fi vazut in cadru!

Parcurge o distanta de aproape 200 de metri in doar doua secunde: de la ora 3, 5 minute si 11 secunde, pana la 3, 5 minute si 13 secunde, desi in zona este semnalizata si o trecere de pietoni.

Se vede apoi in imagini suflul exploziei produse in momentul in care Mario pierde controlul volanului pentru o clipa, iar, la viteza aceea masina lui patrunde pe contrasens si loveste frontal autoturismul in care Dan Vicol se intorcea de la un priveghi! Un nor de praf se ridica dupa impactul nimicitor.

Martorii estimeaza ca Mario Iorgulescu ar fi atins si 300 la ora prin oras, iar acul kilometrajului de la bolid s-ar fi oprit, in momentul accidentului, la 240 de kilometri pe ora.


Expertiza tehnica a masinii- ceruta de politie, va stabili, insa, viteza exacta cu care a circulat, pentru ca aceasta poate fi diferita.

Citeste si: Cum se simte acum Mario Iorgulescu în urma accidentului terifiant

In plus, la fata locului, criminalistii fac in continuare masuratori in incercarea de a intelege perfect ce s-a intamplat. Cu toate acestea, nimic din ce se stie pana acum nu le-ar fi fost transmis parintilor care, si la trei zile dupa accident, au foarte multe intrebari fara raspuns.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

MARINELA VICOL: Nu m-a contactat absolut nimeni. Absolut nimeni. De cand baiatul meu a murit, nu m-a cautat nimeni, nici de la politie, nici parintii lui, absolut nimeni. 04:17

De cealalta parte a tragediei, familia sefului Ligii profesioniste de fotbal anunta, printr-un comunicat de presa, ca ar fi facut tot ce este omeneste posibil si firesc in astfel de momente.

Durerea este cumplita pentru sotii Vicol, care si-au mai inmormantat un copil!

MARINELA VICOL: Am mai pierdut o fetita. Avea 3 ani, dar intr-adevar fetita era bolnavioara. In schimb, baiatul asta nu a avut nimic.

Mario trebuie sa castige si el lupta pentru viata inainte sa dea socoteala in justitie! De trei zile, parintii lui- Gabriela si Gino Iorgulescu- nu mai au alta casa in afara de spitalul Elias. Medicii, insa, nu vin cu vesti bune.

CRISTINA SEULEAN, REPORTER STIRILE KANAL D: starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat in ultimele 12 ore. Medicii anunta ca leziunile severe pe care Mario le-a suferit in urma impactului extrem de puternic ii pun viata in pericol in ciuda eforturolor si interventiilor de pana acum. Specialistii vorbesc in comunicatul de astazi despre un risc vital la plamanii perforati de coaste si despre probleme grave in zona abdominala.

Situatia este atat de dificila, incat si cei care le-au fost dusmani odata se roaga ca accidentul sa nu mai indolieze inca o familie.

MITICA DRAGOMIR, fost presedinte LPF: Se poate intampla oricui. Mie imi pare foarte rau ca s-a intamplat acest accident. Ii doresc din tot sufletul sa aiba zile multe sa se faca sanatos si sa nu pateasca nimic pentru ca el nu a vrut sa faca accidentul acesta. Cu toate ca tatal lui mie mi-a facut foarte mult rau, nu pentru ca a venit in locul meu la liga dar pentru faptul ca s-a constituit parte civila si a vrut sa ma bage in puscarie nevinovat. Am fost suparat, dar acum ma rog la Dumnezeu sa nu pateasca nimic nici fiul lui si nici ei, familia, sa nu sufere.

Bolidul la volanul căruia se afla Iorgulescu junior, un Aston Martin DBS, fusese ridicat în urmă cu doar o săptămână din reprezentanta din Bucuresti. Masina a costat 300.000 de euro, nu fusese inmatriculata defintiv si nici nu era asigurată încă.

Mario nu ar fi la prima isprava de acest gen! In 2016, ar fi distrus un Nissan GT-R de 120.000 de euro, cand se afla la studii la Geneva.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Tot in acel an, a fost arestat preventiv 30 după ce ar fi sechestrat in restaurantul tatalui sau si ar fi torturat un bărbat pentru a-l convinge să-si retragă plângerea în cadrul unui dosar penal.

De anul trecut, este aceasta fotografie in care Mario are mana dreapta ranita grav in urma unui alt presupus scandal.

MITICA DRAGOMIR: Lumea vorbeste multe, lumea vorbeste ca a fost beat, ca a fost drogat. De ce nu vreti sa asteptam analizele si ce spun doctorii? Iar daca s-a intamplat asa, se greseste, doamna, la varsta asta tinerii gresesc.

In cercurile mondene si pe retelele de socializare, Mario este privit ca fiind un baiat de bani gata, avand in vedere privilegiile de care se bucura din partea parintilor!

Politia a exclus varianta unei sinucideri- vehiculate initial de familia tanarului ucis- avand in vedere viteza uluitoare cu care Mario ar fi condus bolidul prin oras.

Psihologii vorbesc mai degraba despre o dorinta de afirmare cu orice pret, decat despre un teribilism, ucigas in acest caz.

Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului, iar lui Mario Iorgulescu i-a fost doar ridicat permisul de conducere imediat dupa tragedie. Urmeaza sa fie audiat imediat ce starea de sanatate va permite acest lucru.

Citeste si: La ce operație a fost supus Mario Iorgulescu, imediat cum a fost dus la spital! Medicii i-au scos intestinul subțire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si