Ultimele clipe de viață ale băiatului de 9 ani, ucis de un adolescent care nu avea permis, au fost surprinse de camerele unui autoturism. Înainte de accidentul tragic, cei doi copii se plimbau în parcarea parcului Pantelimon și erau supravegheați de mama lor. Astăzi băiatul a fost condus pe ultimul drum, iar sora lui zace cu piciorul amputat pe un pat de spital.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Imaginile durerii de la înmormântarea băiețelului de 9 ani, ucis de un șofer teribilist

Imaginile au fost surprinse cu doar câteva clipe înainte de accidentul cumplit. Cei doi copii, în vârstă de 7 și 9 ani, se plimbau cu trotinetele în parcarea parcului Pantelimon, iar mama lor îi supraveghea. La un moment dat, femeia își aranjează ghiozdanul, apoi întoarce capul înspre copii și le face un semn cu mâna. Cel mai probabil, mama le-ar fi zis celor doi să vină mai aproape de ea, pentru că în zonă circulau mașini.

După câteva secunde, în imagini este surprins și autoturismul condus de minorul de 17 ani, care se îndrepta în aceeași direcție în care mergea familia.

Ce a urmat, a înfiorat o țară întreagă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Copila de 7 ani a scăpat cu viață, însă medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior. De pe patul de spital, fetița întreabă mereu despre fratele ei. Nu înțelege ce s-a întâmplat și nici că frățiorul ei a pierit.

Îngenuncheați de durere, părinții l-au condus astăzi pe băiat pe ultimul drum.

Numai părinte să nu fii la așa tragedie!, a spus un apropiat.

Nu avem cuvinte, dar măcar o mângâiere să facem familiei și celor care l-au cunoscut pe copilașul ăsta!, a spus un apropiat.

Mama copiilor este distrusă. Femeia este profesoară, iar alături de ea au venit astăzi atât colegii de la catedră, cât și elevii.



Nu mai are putere nici măcar să plângă! Ea a făcut numai bine și a pățit rău, a spus un apropiat.

Ne pare rău de ce s-a întâmplat, suntem aici pentru ea!, a spus un apropiat.

Adolescentul care a produs accidentul se află în spatele gratiilor. Rudele victimelor sunt revoltate de faptul că este cercetat pentru ucidere din culpă și ar dori ca tânărul să fie acuzat de omor. Judecătorii vor stabili dacă vor schimba sau nu încadrarea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si