Este dupa-amiaza zilei de 28 aprilie. Ceasul de pe camerele de supraveghere de la terasa din Mamaia indica orele amiezii. Sunt imagini surprise cu doar cateva ore inainte de a se intampla tragedia.

Razvan Ciobanu este filmat in timp ce intra într-un restaurant situat chiar pe plaja, în apropierea zonei în care era organizat festivalul de muzica electronica, Designerul se plimba pe terasa localului.

Are ochelarii de soare si telefonul mobil in mana si merge incet. In fata bucatariei se opreste si intreaba ceva.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

O alta camera de supraveghere il surprinde, dintr-un alt unghi, cum se opreste la una dintre mese si se uita in telefon. Vorbeste apoi cu angajatii terasei. Razvan Ciobanu s-a plimbat asa, intr-un du-te vino, minute in sir.

Desi au aparut informatii ca designerul trecea printr-o perioada complicata, anchetatorii exclud varianta unui gest extrem.

Intre timp, ancheta mortii a scos la iveala ca ar fi condus cu o viteza ametitoare.

Designerul plecase spre dimineata de la festivalul Sunwaves. La momentul in care airbagurile s-au activat, viteza era de 126 de kilometri pe ora. Mult, daca ar fi sa ne gandim ca masina a mers aproape un kilometru pe camp.

Pentru ca testele rapide au indicat si ca Razvan Ciobanu ar fi consumat droguri, politistii si procurorii DIICOT au facut razii ample in statiunea Mamaia, la acelasi festival la care a participat designerul inainte sa moara.

34 de persoane, intre care 18 romani, sunt cercetati penal pentru consum si trafic de substante interzise.

Astfel de droguri de mare risc pot fi letale, mai ales in combinatie cu alcoolul.

Testele care vor fi facute la Institutul de Medicina Legala Mina Minovica vor clarifica daca substantele interzise descoperite în corpul creatorului de moda i-au influentat comportamentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si