Pe 5 iulie Radu Mazare si Roxana Mihalache, tanara care i a fost alaturi fostului edil in ultimii 10 ani, isi vor uni destinele aici in penitenciarul Rahova.

Vorbim insa doar despre o cununie civila simpla, iar dupa eveniment nu va exista petrecere, muzica sau dans si alaturi de cei doi miri vor fi doar cativa membri ai familiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dupa nunta, Radu Mazare si sotia lui au dreptul sa petreaca impreuna 48 de ore in camera intima, iar mai apoi cei doi vor mai avea la dispozitie aceasta camera abia peste 6 luni.

Astazi a fost zi de vizita la Radu Mazare, a venit aici la Penitenciar mama fostului edil si fosta lui sefa de cabinet cu care a discutat si pus la punct toate detaliile pentru nunta.

„Asta cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui. Sotul meu, in 1975, cand Radu avea vreo 7 ani, a pus niste vin in sticle si pe eticheta a scris: se va deschide la nunta lui Radu. Si acum l-am intrebat: poti sa ceri aprobarea sa deschidem o sticla de-aia? Nu se poate”, a povestit mama lui Radu Mazăre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si