„Pregătirile pentru petrecerea dintre ani sunt în toi. Angajații restaurantelor muncesc din greu pentru ca noaptea de Revelion să fie una de neuitat. Meniurile sunt pe măsură, iar din program nu vor lipsi surprizele și spectacolele memorabile. Chiar și cei care au optat pentru o petrecere în aer liber vor avea parte de concerte și artificii”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Ultimele pregătiri înainte de Revelion

Doar o zi ne mai desparte de cea mai așteptată petrecere din an. Iar pentru ca totul să fie perfect, angajații restaurantelor deja s-au apucat de pregătiri. În acest local din Capitală spre exemplu, se muncește din greu pentru ca oaspeții să aibă parte de o noapte memorabilă.

„Vom avea trei scene, pentru toată lumea, să se simtă bine indiferent de locul pe care și l-au ales în restaurant. Vrem să iasă totul perfect pentru că vom avea lume foarte bună din oraș și din afara țării, foarte mulți străini au ales să petreacă Anul Nou alături de noi”, a explicat Georgiana Geha, manager rezervări.

Iar tema este una pe măsură: Hollywood glitz and glam. Invitații vor păși în local ca pe covorul roșu, iar surprizele se vor ține lanț: de la artiști de renume, până la show de cabaret și acrobate.


Chiar și meniul este unul sofisticat.
„Vom avea un starter compus din parfait de foie gras cu gutui, vom avea o terină de crevete, king crab și homar și un tentacul de caracatiță marinat. Preparatul surpriză va fi terina de king lobster cu king crab și creveți”, a explicat Mihai Năstase, bucătar.

Pachetul pentru petrecerea dintre ani este cuprins între 350-500 de euro în care este inclusă mâncarea și băutura.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Sărbători pe plaiuri bucovinene. Se fac ultimele pregătiri înainte de Revelion la Voroneț

Ne mutăm în acest restaurant elegant din centrul Timișoarei, aici unde vor petrece noaptea dintre ani zeci de persoane.
Preparatele sunt pe alese și vor încânta, cu siguranță, toți oaspeții.

Meniul pentru o singură persoană include mâncare, băutură dar și muzica live, DJ și costă 900 de lei.
Însă cei care au preferat să stea departe de cluburi și restaurante anul acesta, pot petrece Revelionul în aer liber.

„În noaptea dintre ani, Târgul de Crăciun din Timișoara nu se va închide înainte de miezul nopții. Va avea program special, va sta deschis atâta timp cât aici, în centrul orașului, vor fi petrecăreți”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondentul Știrilor Kanal D.
Pe scena din centrul Timișoarei vor urca mai mulți artiști cunoscuți, iar de jur împrejur, spectatorii vor avea parte de surprize.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Petreceri în aer liber vor avea loc și în București, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, dar și în alte orașe din țară. Miezul nopții va fi marcat de mii de artificii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si