„Chiar dacă primăvara bate la ușă, la munte pârtiile sunt pline de turiști. Cu mic, cu mare, iubitorii sporturilor de iarnă se bucură din plin de ultimele zile la schi”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Turiștii au profitat de ultimele zile de schi

Deși calendaristic sunt ultimele zile de iarnă, la munte turiștii parcă nu se mai dau duși de pe pârtii.

În cea mai veche stațiune din țară, astăzi, la orele amiezii, abia dacă mai aveai loc să arunci un ac. Începători sau profesioniști, iubitorii sporturilor de iarnă vor să profite pâna in ultima clipă de zăpadă.

„Extraordinar! Foarte frumos aici la Păltiniș. Totul este super amenajat. Vremea este superbă, instalațiile merg perfect, foarte frumos! Se simte primăvara bineînțeles, ne pare rău, poate mâine nu mai este zăpadă, dar asta este”, a spus un turist.

Temperaturile de afară ne duc cu gândul la primavară, iar sfârșitul sezonului de schi este aproape, însă iubitorii sporturilor de iarnă speră ca acest moment să fie amânat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„- Vremea foarte caldă, frumoasă, pârtia cât de cât ok pentru vremea aceasta.
- Și programul?
- Programul... de dimineță schi, seara în oras, prin centru, frumos prin Sibiu”, a spus alt turist.

Un skipass pentru o zi costă 155 de lei pentru adulți, iar elevii, pensionarii și studenții beneficiază de reduceri.

Citește și: VIDEO- Românii preferă vacanțele exotice. Aceștia ajung să cheltuiască sume impresionante pentru un concediu de vis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si