„Ultimele zile înainte de Crăciun duc la un haos general în magazine. Oamenii sunt în goana după cumpărături, mai ales că mai au atâtea de făcut pentru masa îmbelșugată de sărbători. Cu lista în mână, fiecare caută ingredientele necesare pentru fel și fel de preparate. Febra cumpărăturilor nu se resimte doar în piețe sau printre raioanele supermarketurilor, ci și în trafic, unde șoferii sunt nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

A început febra cumpărăturilor

Pe fugă au fost toți cei care au lăsat pe ultima sută de metri cumpărăturile de Crăciun. În piață, forfota a început încă de dimineață. Gospodinele au căutat cele mai proaspete fructe și legume, dar au luat și produsele din carne de neînlocuit.
Sarmalele sunt vedetele Crăciunului, iar fiecare doamnă are o rețetă adaptată pentru gusturile celor din familie.
Mesele vor fi pline de sărbători, mai ales când toată familia va veni în vizită. Așa că și preparatele trebuie să fie pe măsură.

Citește și: VIDEO- Luxul, cadoul suprem de Crăciun. Diamantele, în topul celor mai râvnite cadouri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din piață mergem în supermarket, unde toată atenția este concentrată... tot asupra sarmalelor.
Alte gospodine vor pregăti acasă cozonacul, pentru un gust cât mai autentic. Nici aici rețeta nu este aceeași peste tot, fiecare adaugă câte un ingredient în plus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si