O luna a trecut de cand mama fetei de 21 de ani nu mai stie nimic despre tanara.

Denisa Olteanu, care locuia cu sotul ei in Londra, a disparut fara urma pe 8 august. Avea bilet de avion spre Italia, unde urma sa-si viziteze mama, insa inainte de plecare a anuntat-o brusc ca are niste probleme si ca nu mai ajunge. De atunci, parca a inghitit-o pamantul.

MARIA HARIUC- mama fetei: Ea avea biletul sa vina la mine, in Italia. Pe 7 august m-a sunat, mi-a scris un mesaj pe WhatsApp ca nu stie sigur daca poate veni, are niste probleme, nu are bani si ca o sa ma anunte. Daca nu poate veni pe 8, vine pe 9 sau pe 10. Aia a fost ultima oara cand am vorbit cu ea.

De atunci, ceva bizar s-a intamplat si cu telefonul tinerei, sustine mama.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

MARIA HARIUC, mama fetei: Pe data de 13 august, primea mesajele si le citea, dar nu raspundea, ceea ce nu este ceva normal...pentru ca nu-mi raspundea o zi, doua, cel mult, dar pe urma imi raspundea. Pe urma, pana pe data de 23 august a primit mesajele, dar nu le-a mai citit. De pe
data de 23 august nu a mai primit nici un mesaj, de la nimeni, nici pe WhatsApp, nici pe messanger, nici... telefonul era inchis.

Citeste si: Denisa Valentina Olteanu este dispărută de trei săptămâni, în Londra: 'Ori e răpită, ori nu știu'

In tot acest timp, sotul Denisei, de origine albaneza, ar fi fost plecat cu treaba, in tara lui natala. Omul n-a depus plangere la politie atunci cand a constatat ca femeia nu mai este acasa.A presupus doar ca si-a facut bagajele si ca l-a parasit.

Reporter: Avea ceva probleme cu cineva?

MARIA HARIUC: Nu, nu. Nu avea din familie cu nimeni. Nici cu sotul, vorbea frumos despre el. Nu mi s-a plans niciodata ca i-ar fi facut ceva. Credeti-ma ca sunt disperata. Vreau doar sa o gasesc vie, sanatoasa. 

Mama Denisei a ajuns astazi la Londra, unde a fost asteptata de un politist care a dus-o la sectie. Acolo, a semnalat oficial disparitia fetei.

Oamenii legii din Marea Britanie nu exclud varianta ca tanara sa fi fost rapita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si