,,Și dacă tot vorbim despre precipitații, cu siguranță vă întrebați cam cât mai costă o umbrelă care să ne protejeze în timpul acestor fenomene meteo. Colega mea, Dana Luțu ni se alătură ci detalii. Bună ziua, Dana!'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Care este prețul unei umbrele

,,Bună ziua!

Se pare că umbrela este accesoriul de care avem nevoie doar atunci când ne confruntăm cu vreme mohorâtă și cu precipitații.

Zilele acestea, românii au cumpărat umbrele, iar vânzările pur și simplu au explodat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iată cum acest obiect a devenit cel mai căutat, dar întrebarea mea este mai știm oare cât costă umbrelă? Nu-i

nimic eu sunt în acest magazin pentru a vă oferi toate detaliile. Iată avem aici o multitudine de umbrele verzi, albastre, roz, negru, cu imprimeuri, cum este aceasta de dimensiuni mici, cu imprimeuri florale, pe sistem automat prețul ei costă de 65 de lei. În schimb, dacă preferați umbrelele de dimensiuni mari cum este aceasta, din plastic, pe roz, verde, albastru, pe arc trebuie, să plătiți 70 de lei.

Citește și: VIDEO-Alimente cu prețuri mari! Cât au ajuns să coste acestea, în piețe? ,,Și noi am rămas uimiți''

Plecați la plimbare cu cei mici nu-i nimic le puteți lua și lor umbrele colorate fie că este vorba despre această umbrelă cu unicorn de sistem de arc, 65 de lei sau cu alte diferite cu alte motive sau personaje de desene animate.

Căutați umbrele și pentru partenerul dvs. de viață? Iată ați găsit una pe negru cu sistem arc unde vă puteți adăpostit chiar și dumneavoastră în zilele ploioase, iar dacă nu preferați umbrelele, aveți de unde alege această pelerină care costă 80 de lei'', a transmis Dana Luțu, reporter Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si