Close sidebar
Close sidebar

Video! Un accident mortal s-a produs la Sinaia intre un autocar si un autoturism

Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata la Sinaia, intre un autoturism si un autocar plin cu turisti. Din primele informatii se pare ca un barbat a murit pe loc.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

IJP Prahova a informat ca in aceasta dimineata, pe Bulevardul Ferdinand din Sinaia a avut loc un accident in urma caruia o masina a ajuns intr-o rapa, iar soferul acesteia a murit pe loc, in urma impactului violent cu un autocar plin cu turisti francezi.

In autocar se aflau 46 de persoane de cetatenie franceza, iar accidentul s-a produs in jurul orei 9:00, la iesirea din Sinaia catre statiunea Busteni, dupa ce soferul unui autoturism a intrat cu masina pe contrasens si s-a izbit violent de autocarul care circula regulamentar.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Barbatul care conducea autoturismul Dacia Logan avea 62 de ani si era singur in masina. Se pare ca acesta nu a adaptat viteza la conditiile de drum la iesirea dintr-o curba la dreapta si a intrat in coliziune cu autocarul inmatriculat in judetul Giurgiu. In urma impactului, autoturismul a iesit in afara partii carosabile la o distanta de 7-8 metri si a cazut intr-un canal colector al apelor pluviale.

In ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor sositi la fata locului, barbatul in varsta de 62 de ani nu a mai putut sa fie salvat. Turistii din autocar au suferit rani usoare si sunt in afara oricarui pericol, insa, la fata locului se fac cercetari pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs tragicul accident.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI