Alexandru Olariu este cel acuzat ca a semanat teroare la cinema, intr-o sala plina de spectatori. Omul ar fi scos un cutit din geanta si- chiar in timp ce rula filmul- i-ar fi atacat pe doi tineri ce urmareau pelicula. Izbucnirea violenta i-a socat pe toti cei aflati in sala de cinema.

Suspectul- retinut de politisti imediat dupa scandalul sangeros- are 36 de ani si este de 10 ani jurist la un spital de psihiatrie din Timis.

Venise intr-un mare centru comercial din oras, sa urmareasca o pelicula romaneasca. Productia nu l-a impresionat, spun martorii, asa ca individul ar fi inceput sa tipe in sala ca filmul este o prostie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu bărbatul care a înjunghiat doi tineri în sala de cinema: „Sunt psihopat, vă omor!”

Unul dintre cei doi tineri injunghiati este chiar actorul principal din filmul ce rula in sala de cinema. Il cheama Raul Andrici, are 18 ani si venise cu prietenii sa vada pelicula in care debutase. Ca o ironie macabra, actorul a fost atacat chiar cand pe ecran rula o scena in care el o ucidea pe o tanara.



Socat de cele intamplate este si managerul spitalului de psihiatrie in care lucreaza ca jurist presupusul atacator. N-a avut abateri disciplinare niciodata, insa de curand individul a trecut printr-o trauma.

Momentan, suspectul este audiat de politisti care il cerceteaza pentru loviri si alte violente. Barbatul va fi dus in fata instantei si ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Filmul „Joker” a stârnit mari controverse în lumea întreagă. Oamenii cer interzicerea peliculei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si