Moartea învăluită în mister în județul Maramureș. Un adolescent de șaptesprezece ani a fost găsit fără viață în locuință de o vecină. Din primele informații se pare că decesul ar fi survenit în urma unei supradoze de substanțe interzise, a transmis Cristian Sabbagh.

Tânărul de șaptesprezece ani, elev al Liceului Tehnologic numărul 2, din Sighetu Marmației, a fost găsit inconștient în imobilul în care locuia.

Citește și: Poate realiza Croația mare surpriză în finalele Nations League?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Era singur la părinți și nimeni nu era acasă în momentul în care i s-ar fi făcut rău. Descoperirea a fost făcută de o vecină care a sunat imediat la 112, dar din păcate medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Oamenii legii fac acum cercetări în acest caz pentru că există ipoteza consumului de substanțe interzise, însă aceste informații vor putea fi confirmate în urma efectuării necropsiei.

Potrivit unor surse, băiatul ar fi consumat un drog extrem de periculos, o combinație cu otravă de șoareci, care face ravagii în rândul adolescenților în această perioadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si