Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un adolescent a avut parte de un sfârșit tragic. Din cauza unei supradoze, tânărul de 17 ani și-a pierdut viața

Sfârșit tragic pentru un adolescent de 17 ani. Potrivit primelor informații, tânărul ar fi murit din cauza unei supradoze.

,

Adolescent mort după supradoză [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Moartea învăluită în mister în județul Maramureș. Un adolescent de șaptesprezece ani a fost găsit fără viață în locuință de o vecină. Din primele informații se pare că decesul ar fi survenit în urma unei supradoze de substanțe interzise, a transmis Cristian Sabbagh.

Tânărul de șaptesprezece ani, elev al Liceului Tehnologic numărul 2, din Sighetu Marmației, a fost găsit inconștient în imobilul în care locuia.

Citește și: Poate realiza Croația mare surpriză în finalele Nations League?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Era singur la părinți și nimeni nu era acasă în momentul în care i s-ar fi făcut rău.

Descoperirea a fost făcută de o vecină care a sunat imediat la 112, dar din păcate medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Oamenii legii fac acum cercetări în acest caz pentru că există ipoteza consumului de substanțe interzise, însă aceste informații vor putea fi confirmate în urma efectuării necropsiei.

Potrivit unor surse, băiatul ar fi consumat un drog extrem de periculos, o combinație cu otravă de șoareci, care face ravagii în rândul adolescenților în această perioadă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI