Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un adolescent a fost omorât în bătaie şi îngropat într-o râpă. Criminalul a fost dat de gol de detectorul de minciuni

L-a bătut până la moarte pentru că i-ar fi jefuit și ars magazinul. Este răzbunarea cumplită a unui bărbat care a ucis un adolescent și l-a îngropat într-o râpă. Criminalul, care este tatăl a trei copii, și-a recunoscut fapta abia după ce a fost prins cu minciuna la testul poligraf.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un bărbat de 39 de ani, cu o viață așezată, împlinit și fericit, alături de soție și de cei trei copii ai lui- așa apare Dan M. în pozele de pe rețelele de socializare. Dar a fost suficient un moment de furie oarbă pentru ca bărbatul să se transforme din omul de treabă și muncitor pe care-l știau vecinii în criminalul care a ucis și a îngropat la marginea satului un adolescent de 14 ani.

Motivul? Petrișor, băiatul omorât, i-ar fi spart și incendiat magazinul, împreună cu alți doi prieteni. Bărbatul a filmat urmările focului și a postat atunci imaginile pe internet.

Citeste si: Caz neașteptat la Vaslui. A fost găsit mort, după o săptămână de căutări

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Au fost și oameni care l-au îndemnat să-și facă dreptate, ceea ce până la urmă s-a întâmplat. Acum, bărbatul și-a recunoscut crima, dar abia după ce a fost supus detectorului de minciuni.

Povestea omorului, spusă de criminal anchetatorilor șocați până și ei, este cumplită.

Timp de trei luni, seară de seară, viitorul criminal s-a dus în satul vecin, unde erau suspecții. În cele din urmă, pe 23 februarie, l-a convins pe Petrișor să-i arate pe unde a fost cu prietenii lui în seara în care i-au distrus munca și agoniseala.
Cei doi au pornit la drum, băiatul pe bicicletă, iar criminalul pe lângă el, pe jos. La un moment, au intrat într-o pădure.

Citeste si: Suceava: un tânăr polițist a fost găsit mort în propria casă

Acolo, emoționat, tânărul ar fi început să se bâlbâie și să încurce poveștile, iar bărbatul a fost convins că-l minte și parcă un văl negru i s-a lăsat pe ochi. A decis că e momentul să se răzbune.

A luat o bâtă din pădure și a început să-i aplice mai multe lovituri peste corp, autorul susține că i-a aplicat mai mult de 100 de lovituri în opinia lui.

După care nici nu i-a mai păsat de soarta adolescentului pe care tocmai îl stâlcise în bătaie. A revenit abia spre seară, ca să vadă dacă mai e acolo. L-a găsit fără suflare.

Citeste si: Crimă la Argeș. Un bărbat și-a omorât soția, iar apoi a făcut un gest scandalos

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Anchetatorii spun că a folosit chiar bicicleta băiatului ca să-i transporte trupul, pe care l-a acoperit cu pământ și frunze după ce l-a aruncat, că să nu fie văzut de nimeni.

Oamenii din trei sate împrejur sunt în stare de șoc. Nu se așteptau să fie vecini cu un criminal.

Dacă va fi găsit vinovat de către judecători, Dan Mâcnea va sta după gratii pentru următorii 25 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI