Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un afacerit din Iași, accident grav! Analizele au scos la iveală detalii teribile: Era beat și consumase calmante în exces

Un episod teribil a fost filmat de o camera de supraveghere in Iasi.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un afacerist baut era cat pe ce sa spulbere un copil pe trotuar dupa ce a scapat bolidul de sub control. Individul- patronul unor sali de joc de noroc- e suspectat ca ar fi luat si calmante puternice in combinatie cu alcoolul. Cand au ajuns politistii nu se putea tine pe picioare. Va avertizez ca sunt imagini cu un puternic impact emotional.

Citeste si: Gabriela Firea, după şedinţa CEx: Cu siguranţă voi candida la Primăria Capitalei

In imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede cum baiatul merge linistit pe trotuar. Ca de nicaieri apare in viteza bolidul- pierdut de sub control- trece razant pe langa el- rupe un stalp metalic si se opreste intr-un copac.

Speriat- adolescentul o ia la fuga.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Doar o minune a facut sa scape fara nicio zgarietura. Soferul- un afacerist de 55 de ani din Iasi- a fost scos de politisti din masina facuta praf. Avea rani usoare- dar nu se putea tine pe picioare de beat ce era. Abia a reusit sa suflet in etilotest.

In plus- pe bancheta masinii- anchetatorii au gasit o folie cu calmante extrem de puternice.

Cum rezultatele testelor de sange nu sunt gata- e neclar daca soferul era sub influenta alcooluui combinat cu astfel de substante.

Apropiatii afaceristului sunt socati

Individul care era cat pe ce sa ucida a fost dus la spital- insa a refuzat sa ramana internat.

Bărbatul este cercetat in libertate- iar anchetatorii asteapta rezultatele testelor de sange sa vada daca intr-adevar s-a urcat la volan si sub influenta calmantelor extrem de puternic.

Combinate cu alcool- pot fi fatale oricui- spun medicii.

Impreuna cu sotia sa- afaceristul detine in Iasi un local si mai multe sali de jocuri de noroc.
In ultima vreme- insa- pierdea bani multi- spun apropiatii- astfel ca nu este exclus ca barbatul sa fi cazut in depresie. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si a altor substante.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI