Este o situaţie cu totul aparte la spitalul din Focşani, unde ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, este aşteptat să vină luni ca să militarizeze unitatea medicală.

Citeste si: Un bebeluş şi mama sa, externaţi de la Maternitatea Spitalului Municipal Timişoara, depistaţi pozitivi cu coronavirus

Tot şeful de la Sănătate a declarat despre managerul acestui spital judeţean că a plecat din birou cu toată documentaţia, ceea ce este ilegal, şi, în plus, cadre medicale infectate au fost lăsate să meargă acasă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Focşani este un punct nevralgic, a mai spus minstrul Tătaru, unde avem o transmitere comunitară extinsă.

Citeste si: Un bărbat aflat în izolare la domiciliu a plecat de acasă să se tundă şi a fost amendat de jandarmi cu 10.000 de lei

Însuşi managerul spitalului a fost confirmat cu noul coronavirus, dar a continuat să vină şi la serviciu pentru că, spune el, DSP-ul i-a permis acest lucru, întrucât ar avea o formă uşoară a bolii.

Echipaje de Politie si SMURD au fost trimise ca să îl ia pe manager de la pensiunea unde se auto-izolase şi să îl transporte la Secția Boli Infecțioase a Spitalului.

Citeste si: Cele mai frecvente întrebări pentru autorități în vremea pandemiei: „Pot merge la pescuit? Pot merge acasă de Paște?”

Urmărim ce va scoate la suprafaţă ancheta declanşată la Vrancea! Două secții ale Spitalului Judeţean Focşani, Nefrologie și Cardiologie, au fost închise deja, iar opt cadre medicale sunt depistate pozitiv cu noul coronavirus.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si