UPDATE:  În acest moment dispozitivul este redimensionat: la locul evenimentului rămân 8 autospeciale de stingere. 

UPDATE:  Până în acest moment au fost asistate medical 3 persoane (o persoană cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportată la spital, o persoană expusă la fum și o persoană cu puseu hipertensiv).
Incendiul se manifestă în acest moment pe o suprafață de aproximativ 700 mp.

În continuare se acționează pentru localizare. 

UPDATE:  Dispozitivul a fost suplimentat, în acest moment sunt alertate 20 de autospeciale de stingere, 4 echipaje SABIF și 8 ambulanțe SMURD.

Vlad Petrișor, reporter Kanal D, prezintă imagini de la fața locului.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alt incendiu de proporții a izbucnit în Capitală. Pompierii au intervenit pentru lichidarea focului. În cursul nopții de miercuri, un alt incendiu a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei care a făcut scrum trei locuințe. Incendiul de acum a afectat acoperișurile a trei case, iar două persoane au fost evacuate, și alte două necesită îngrijiri medicale.

Două incendii puternice în Capitală la diferență de câteva ore

Pompierii au transmis că: „Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs pe intrarea Sectorului din mun. București. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului a 3 case. Până în acest moment au fost evacuate 2 persoane, 2 persoane solicită îngrijiri medicale (una din cele doua persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua intoxicată cu fum). În acest moment se lucrează la localizarea incendiului.

Citește și: Incendiile continuă să facă ravagii. Mai multe țări din Europa și Africa de Nord se luptă cu flăcările: „Nu există un mecanism magic de apărare”

Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate.


Alertate 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, descarcerarea și 3 ambulante SMURD.
Misiunea este în dinamică, revenim cu date”.

 

Știre în curs de actualizare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si