Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Un arbitru de la Cupa Davis a ajuns la spital, dupa ce un jucator l-a pocnit cu mingea in ochi"

Incident incredibil la meciul de Cupa Davis dintre Canada si Marea Britanie. Arbitrul a ajuns la spital dupa ce a fost pocnic cu mingea in ochi de jucatorul canadian Denis Shapovalov.

Andreea Sarpe,


DISTRIBUIE
acest articol

Shapovalov era condus de Kyle Edmund cu 6-3, 6-4, 2-1, dupa o ora si 18 minute, in momentul in care, frustrat, a lovit mingea foarte puternic catre lateralul terenului si l-a lovit din greseala pe arbitrul Arnaud Gabas. Arbitrul de scaun a fost lovit in ochiul stang, el fiind transportat apoi la spitalul din Ottawa pentru a i se evalua starea, scrie ziarul  Adevarul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Canadianul a fost descalificat imediat pentru comportament nesportiv. “Jucatorul

s-a dus in cabina arbitrului, unde acesta primea ingrijiri, si si-a cerut scuze”, s-a scris pe site-ul daviscup.com. In urma acestei descalificari, Marea Britanie a castigat intalnirea de la Ottawa cu scorul general de 3-2. Britanicii vor intalni in sferturile de finala, in perioada 7-9 aprilie, echipa Frantei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI