Dan Raicu- asistent medical în vârstă de 53 de ani, menit să îngrijească pruncii bolnavi aflati pe patul de spital- este cel care ar fi adus teroarea în clinia de neuropsihiatrie de la Louis Țurcanu.

Cu o perversitate greu de imaginat, individul le-ar fi urmărit pe mamele micuților internați și le-ar fi făcut avansuri sexuale. Atunci când vedea că este ignorat, asistentul medical trecea la atingeri nepotrivite și căuta mereu să le vadă goale, la toaletă.

Cel puțin asta reiese din plângerile oficiale, depuse la spital:

„Venea la mine, îmi vorbea vulgar și mă atingea împotriva voinței mele. Ieri, când m-am dus la toaletă, a venit după mine și mi-a deschis ușa, privindu-mă și vorbind obscen, eu fiind cu pantalonii jos. Am plecat în salon la fiul meu, unde a revenit.

Mamele copiilor spun că, în loc să-și vadă de treaba lui de asistent medical, bărbatul le pipăia

Eu stăteam cu copilul meu în vârstă de 7 anișori, el a început să mă pipăie pe fund. Eu m-am ridicat de pe pat. Văzând că nu răspund la ce-și dorea el, mi-a pus mâna la ceafă și m-a strâns, spunându-mi că ar vrea să mă strângă de gât, toate acestea în prezența minorului”, a declarat una dintre mame pentru Libertatea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceasta este doar una dintre plângerile mamelor terorizate de asistentul medical. O altă femeie, internată ca să aibă grijă de copilul ei, spune că Dan Raicu a agresat-o verbal zile la rând.
„Subsemnata, internată la secția neuropsihiatrie pediatrică, declar pe propria răspundere că asistentul Raicu Dan avea un comportament foarte vulgar, îmi spunea că sunt iubirea lui, că mă iubește și când voia să mi se

adreseze, mi se adresa cu „nevastă-mea”, a povestit o altă victimă.

În plângerile făcute spitalului, mamele povestesc, rând pe rând, că acest individ ce trebuia să aibă grijă de copiii bolnavi avea alte preocupări: intra în baza de date de pe secție și le lua numele femeilor, iar apoi le căuta pe facebook și le trimitea mesaje de dragoste.

Toate aceste acuzații sunt confirmate de reprezentantii spitalului de copii Louis Turcanu, care recunosc că situația e veche de 6 ani!!! Încă din 2014 conducerea se chinuie să-l dea afară pe asistentul medical cu porniri bolnave, dar legea a fost, de fiecare dată, în favoarea angajatului:

Asistentul medical a fost anchetat de poliție, dar n-a pățit nimic și a fost reangajat la spital

„Dupa o ancheta a politiei si absenta unor declaratii scrise la politie, a fost anulata decizia de desfacere a contractului de munca si a fost obligat spitalul sa fie reprimit la locul de muncă. Ca parere personala, categoric mi se pare revoltator. Dar aceasta este legislatia in Romania”, a declarat conducerea spitalului.

Contactat telefonic de reporterii Kanal D, asistentul Dan Raicu n-a negat, dar nici n-a vrut să comenteze acuzațiile.
- Da, ziceți.
- Domnule Raicu?
- Da.
- De la televiziune vă caut.
- Nu dau comentarii, mulțumesc, a spus asistentul acuzat.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Victimele n-au depus niciodată plângere la poliție- fiindcă au crezut că spitalul va lua măsuri drastice. Acum, după ce situația a fost demascată de presă, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală.

Între timp, ultima sancțiune aplicată asistentului medical a fost retrogradarea pe o funcție de om de serviciu, pe un salariu mult mai mic. Recent, când perioada de pedeapsă s-a încheiat, individul a revenit in functie, la clinica de neuropsihiatrie pediatrică, dar este supravegheat de colegi și ținut la muncă doar pe tura de zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si