Momentul în care avionul pierde pneul de la trenul de aterizare a fost surprins pe camerele video. Este un nou incident care se adaugă recentelor probleme ale producătorului american Boeing.

Citește și: VIDEO- Cât de sigur este zborul cu avionul? Explicațiile lui Emil Dobrovolshi, unul dintre cei mai cunoscuți piloți români

Incidentul a avut loc la câteva secunde după ce avionul a părăsit solul, la aeroportul internaţional din San Francisco.

Pneul a ajuns într-o parcare a aeroportului american, avariand mai multe maşini, dar fără a face victime, a informat presa locală.

Avionul Boeing 777 urma să ajungă la Tokyo

Aparatul se îndrepta spre Japonia şi avea 249 de persoane la bord, a indicat compania United Airlines.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aterizarea de urgenţă s-a realizat fără emoții, în prezența echipajelor de pompieri.

Avionul Boeing 777 are şase roţi pe fiecare dintre cele două trenuri de aterizare, astfel încât poate ateriza în siguranţă dacă o roată lipseşte sau este deteriorată, a mai spus compania.

Evenimentul intervine la două luni după un incident care a implicat un alt model de la producătorul american de avioane.

La începutul lui ianuarie, uşa din partea stângă a unui avion Boeing 737 MAX 9 al companiei Alaska Airlines s-a detaşat în plin zbor, provocând depresurizarea aparatului.

Au fost deschise anchete de către autorităţile americane responsabile cu securitatea aviaţiei, iar un raport al unei comisii independente desemnate de Autoritatea americană a aviaţiei civile (FAA) a evidenţiat în special deficienţe în sistemele de siguranţă ale producătorului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si