Un avion cu 58 de pasageri și patru membri ai echipajului, însumând 62 de persoane la bord, s-a prăbușit într-un cartier din orașul Vinhedo, transmite publicația locală Globo.com.

Compania aeriană care deține avionul Voepass Linhas Aéreas, fosta Passaredo, a anunțat că este un avion de pasageri cu turbopropulsoare, model ATR-72, care a plecat din Cascavel cu destinația Guarulhos (SP).

Potrivit sursei citate, nu există încă informații despre victime.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"VOEPASS a folosit toate mijloacele pentru a-i sprijini pe cei implicați. Încă nu există nicio confirmare a modului în care s-a produs accidentul sau a situației actuale a persoanelor de la bord", a informat Voepass.

Potrivit Secretariatului de Securitate din Vinhedo, aeronava s-a prăbușit în apropierea unui ansamblu de clădiri cu rezidenți înăuntru, dar nimeni de la sol nu a fost rănit.

Pompierii din statul Sao Paulo au confirmat pe reţelele sociale că un avion s-a prăbuşit în Vinhedo şi că au trimis şapte echipaje în regiunea accidentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si