Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un avion cu 62 de oameni la bord s-a prăbușit în Brazilia. Momentul șocant a fost filmat de martori

Un avion cu 62 de oameni la bord s-a prăbușit, vineri, în Brazilia. În imaginile șocante filmate de martori se vede cum aeronava se învârte în aer și cade ca un bolovan pe pământ.

Sorin Negru,

Avion prăbușit în Brazilia

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Un avion cu 58 de pasageri și patru membri ai echipajului, însumând 62 de persoane la bord, s-a prăbușit într-un cartier din orașul Vinhedo, transmite publicația locală Globo.com.

"VOEPASS a folosit toate mijloacele pentru a-i sprijini pe cei implicați. Încă nu există nicio confirmare a modului în care s-a produs accidentul sau a situației actuale a persoanelor de la bord", a informat Voepass.

Potrivit Secretariatului de Securitate din Vinhedo, aeronava s-a prăbușit în apropierea unui ansamblu de clădiri cu rezidenți înăuntru, dar nimeni de la sol nu a fost rănit.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Pompierii din statul Sao Paulo au confirmat pe reţelele sociale că un avion s-a prăbuşit în Vinhedo şi că au trimis şapte echipaje în regiunea accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI