Avionul care a întâmpinat dificultăți a plecat duminică de pe Aeroportul Internațional John Glenn Columbus din Ohio și se îndrepta spre Phoenix, Arizona. La doar 40 de minute de la decolare, unul dintre motoare a luat foc după ce aeronava a lovit un stol de păsări. Imaginile arată de asemenea întregul moment.

 

Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului

Călătorii Boeing 737 s-au întors exact de unde au plecat. Martorii oculari au susținut că avionul a fost lovit de un stol de gâște în timp ce decola, provocând flăcări care țâșneau din motor. Alții au spus că pasagerii îngroziți au auzit ” zgomote neplăcute, pulsatoare”  în timp ce drama s-a desfășurat la mii de metri deasupra solului.

O persoană din Columbus, Ohio, a spus că suna ” de parcă motoarele ar fi pe cale să se strice”,  potrivit Daily Mail.

Citește și: Fenomen straniu pe cer, alături de Aurora Boreală. Imaginile sunt analizate de cercetători

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un pasager a declarat pentru WBNS că pilotul a spus că gâștele au rămas prinse în motor, declanșând incendiul.

Avionul a aterizat în mod miraculos înapoi în siguranță după experiența infernală, fără răniri raportate. Călătorii traumatizați au fost apoi urcați cu o altă aeronavă pentru a-și finaliza călătoria, care era programată să decoleze spre Pheonix.

Acum, Administrația Federală a Aviației conduce o anchetă asupra incendiului. Aeroportul Internațional John Glenn Columbus i-a asigurat pe turiști că rămâne ” deschis și operațional”.

Se spune că aeroportul a fost închis doar pentru câteva minute, deoarece avionul s-a întors pentru o aterizare de urgență.

”Zborul American Airlines 1958, cu zborul de la Columbus (CMH) la Phoenix (PHX), a revenit la CMH la scurt timp după decolare din cauza unei probleme la motor. Zborul a aterizat normal și a rulat în siguranță până la poartă. Siguranța este prioritatea noastră principală și le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere”, au precizat reprezentanții companiei American Airlines


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si