Un accident aviatic cu cel puțin 14 morți s-a produs în weekend pe fondul vremii rele în pădurea tropicală amazoniană din Brazilia.

Potrivit presei locale, 12 pasageri și 2 membri ai echipajului au murit în accidentul tragic de sâmbătă, după cum a declarat guvernatorul statului Amazonas, Wilson Lima.

Citește și: Aterizare forțată pe aeroportul din Constanța, după ce trenul de aterizare a suferit o defecțiune. Planul de urgență a fost activat

Paisprezece persoane și-au pierdut viața când un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în timp ce ateriza în statul Amazonas din nordul Braziliei, pe fondul unor ploi abundente, informează agenția de presă Anadolu.

Un accident aviatic cu cel puțin 14 morți s-a produs în weekend pe fondul vremii rele

Un accident aviatic cu cel puțin 14 morți s-a produs pe fondul vremii rele

[Sursa foto: Twitter]

Cum s-a produs tragedia aviatică

Potrivit presei locale, avionul care transporta turiști indigeni a decolat sâmbătă din capitala statului Amazonas, Manaus, și încerca să aterizeze sub o ploaie puternică.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din cauza unor manevre nereușite, avionul s-a prăbușit în localitatea Barcelos, la aproximativ 400 de kilometri de Manaus.

„Regret profund moartea celor 12 pasageri și a doi membri ai echipajului, victime ale accidentului aviatic care a avut loc sâmbătă, la Barcelos”, a declarat guvernatorul statului Wilson Lima pe Twitter.

Wilson Lima a mai adăugat că echipele de intervenție au lucrat „de la început pentru a oferi sprijinul necesar”.

Un accident aviatic cu cel puțin 14 morți s-a produs în weekend pe fondul vremii rele

Accident aviatic cu cel puțin 14 morți 

[Sursa foto: Twitter]

Oficialul a transmis condoleanțe celor îndoliați. "Le transmit familiilor și prietenilor solidaritatea și rugăciunile mele”, a spus el.

Pasagerii se aflau în drum spre Barcelos pentru o excursie de pescuit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si