Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Un avion s-a prăbușit din cauza vremii rele. Cel puțin 14 cadavre recuperate după tragedie

O nouă tragedie aviatică a avut loc în weekend. Cel puțin 14 oameni au murit după ce un avion s-a prăbușit din cauza vremii rele. Ploile torențiale și vântul puternic au făcut ca aeronava să se lovească puternic de copaci în momentul aterizării.

Sorin Negru,

Un accident aviatic cu cel puțin 14 morți s-a produs în weekend pe fondul vremii rele

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident aviatic cu cel puțin 14 morți s-a produs în weekend pe fondul vremii rele în pădurea tropicală amazoniană din Brazilia.

Potrivit presei locale, 12 pasageri și 2 membri ai echipajului au murit în accidentul tragic de sâmbătă, după cum a declarat guvernatorul statului Amazonas, Wilson Lima.

Citește și: Aterizare forțată pe aeroportul din Constanța, după ce trenul de aterizare a suferit o defecțiune. Planul de urgență a fost activat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Paisprezece persoane și-au pierdut viața când un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în timp ce ateriza în statul Amazonas din nordul Braziliei, pe fondul unor ploi abundente, informează agenția de presă Anadolu.

Un accident aviatic cu cel puțin 14 morți s-a produs pe fondul vremii rele

[Sursa foto: Twitter]

Cum s-a produs tragedia aviatică

Potrivit presei locale, avionul care transporta turiști indigeni a decolat sâmbătă din capitala statului Amazonas, Manaus, și încerca să aterizeze sub o ploaie puternică.

Din cauza unor manevre nereușite, avionul s-a prăbușit în localitatea Barcelos, la aproximativ 400 de kilometri de Manaus.

„Regret profund moartea celor 12 pasageri și a doi membri ai echipajului, victime ale accidentului aviatic care a avut loc sâmbătă, la Barcelos”, a declarat guvernatorul statului Wilson Lima pe Twitter.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI