Presa maghiară a informat luni dimineața că doi oameni au murit în accidentul aviatic de la Székesfehérvár, la sud-vest de Budapesta. 

De asemenea, trei persoane rănite grav au fost transportate la spitalul din Budapesta, iar un băiat rănit ușor a ajuns la spitalul din orașul în care a avut loc spectacolul aerian.

Citește și: Aterizare de urgenţă pe Aeroportul ”Henri Coandă”: La bordul aeronavei, se aflau 112 pasageri

Avionul a explodat când s-a prăbușit la pământ, potrivit Budapest Times.

Detaliile și cauza accidentului nu sunt încă cunoscute. Cu toate acestea, un videoclip publicat în presa locală arată cum avionul- un model al aviației nord-americane T-28 din 1951, cade brusc și explodează la sol.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un avion se prăbușește chiar în timpul unei petreceri pentru nașterea unui copil

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mii de oameni au participat la spectacolul aerian, iar organizatorii au anulat toate celelalte evenimente care urmau să aibă loc ieri.

Tragedie aviatică în Ungaria- tată și fiu, morți în accident

Pál Győrfi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță, a declarat pentru MTI că două persoane au murit pe loc în accident și patru persoane au suferit arsuri.

Personalul de ambulanță aflat la fața locului în momentul accidentului a început să trateze răniții, iar ulterior au sosit trei elicoptere de salvare și mai multe ambulanțe.

Citește și: VIDEO- Un elicopter s-a prăbușit peste un bloc, în statul american Florida. Două persoane și-au pierdut viața și alți doi sunt răniți

Potrivit portalului de stiri Népszava, un tată în vârstă de 67 de ani și fiul său de 37 de ani au murit în tragedie.

Tipul avionului a fost Trojan, o aeronavă sportivă care a fost construită în Statele Unite. 

Accident aviatic în Ungaria


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si