Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un băiețel de 10 ani, găsit înghețat sub un pod la 40 de km de casă. "A vrut să strângă bani pentru o trotinetă"

Un caz tulburător a fost descoperit de jandarmii din Prahova, joi seara. Un băiețel de doar 10 ani din Dâmbovița a fost găsit sub un pod, la 40 de km de casă, după ce ar fi plecat să strângă bani pentru o trotinetă. Nu e prima dată când copilul încearcă să găsească pet-uri pentru reciclare.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul de 10 ani din comuna Bucșani, județul Dâmbovița, a fost dat dispărut de bunica sa după ce nu s-a întors de la școală. El avea la el doar ghiozdanul și bicicleta și nimeni nu știa unde se află.

Citește și: VIDEO Milionarul Adrian Marțian și cei trei copii "răpiți" au fost aduși în țară

Băiețelul a fost găsit de jandarmi la ora 23.00 sub un pod de pe centura Ploieștiului, la 40 de km de casă, după ce ar fi plecat pentru a strânge bani pentru o trotinetă.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

"Este vorba despre băiatul din Dâmbovița care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna peturi ca să își cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu același gând: să strângă bani pentru trotineta visată", se spune într-o postare a Jandarmeriei pe Facebook.

Atunci când l-au găsit jandarmii, Daniel era înghețat și avea cu el ghiozdanul și bicicleta.

"Colegii noștri l-au dus la căldură, în mașină, i-au oferit mâncare și apă, apoi l-au condus la sediul poliției, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucșani, județul Dâmbovița", spun jandarmii.

Copilul era dat dispărut de către bunica sa, după ce nu s-a mai întors de la școală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI