Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Un băiețel de 6 ani din Gorj ar fi fost vândut pentru 8.000 de lei! Minorul se pare că a ajuns la un cetățean german

Un caz șocant se pare că este anchetat de procurorii D.I.I.C.O.T. Un minor de șase ani, din Gorj, ar fi fost vândut unui cetățean german pentru suma de 8.000 de lei.

Elena Tasca,

Un băiețel de 6 ani din Gorj ar fi fost vândut pentru 8.000 de lei! 

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un băiețel de doar șase ani din județul Gorj se pare că a fost vândut de familie pentru suma de 8.000 de lei. Minorul ar fi fost scos din țară cu o procură falsă, de către un cetățean german, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Procurii D.I.I.C.O.T se pare că au deschis o anchetă în cazul băiețelului vândut.

Minor de șase ani, vândut unui cetățean străin

Un caz șocant a avut loc în județul Gorj. Se pare că un minor de șase ani ar fi fost vândut de către familie unui cetățean străin, care l-ar fi scos din țară cu o procură falsă.

Incidentul ar fi avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Se pare că autoritățile au descoperit cazul minorului după ce, pe adresa Direcţiei de Protecţie a Copilului din Gorj, ar fi apărut o sesizare de verificare a prezenței minorului la domiciliu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: VIDEO-Noi detalii în cazul tragediei care a lovit o familie de români din Germania. Ce ar fi arătat analizele de imagistică în cazul fetiței care s-a jucat cu mai multe bile magnetice

Foto simbol- verificare acte

[Sursa foto: istockphotos]

Ajunse la adresa indicată, autoritățile ar fi descoperit lipsa minorului. În urma unor verificări, conform antena3.ro, s-a aflat că băiețelul ar fi fost vândut pentru suma de 8.000 de lei.

Familia care l-ar fi vândut pe băiețel ar fi numeroasă. În urma verificărilor, autoritățile au decis ridicarea fetiței de opt ani şi a băieţelului de doi ani şi şase luni, care se pare că au ajuns în grija unor asistenţi maternali.

Citește și: Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de la etajul 5, la scurt timp după ce a născut? Vecinii i-au adus doar cuvinte de laudă. "Dumnezeu s-o ierte"

Foto simbol- politie

[Sursa foto: istockphotos]

Conform sursei citat anterior, procurorii D.I.I.C.O.T ar fi deschis o anchetă de amploare, pentru a afla cum s-a petrecut tragedia. Se ia în calcul implciarea unor funcționari pentru că minorul ar fi ieșit din țară și transportat în Germania cu ajutorul unei procuri false.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI