Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un bănățean crește fructe exotice diferite în grădina proprie

Kaki, ragno și kiwi. Toate cresc în grădina unui bănățean pasionat de pomicultura. Curtea lui este una exotică, chiar și în prag de iarnă.

Iulian Ciurea,

Fructe exotice din grădina proprie [Sursa foto: Agroexpert]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Toate aceste minunate fructe exotice, originare din Africa, se gasesc in gradina unui banatean, pasionat de horticultură. Chiar și acum în prag de iarnă mica sa plantație din localitatea banateana, Giroc, are rod bogat.
- În fiecare an avem parte de asemenea fructe.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

- Câte kilograme aveți?
- Avem destule fructe. Cred că avem bine peste zece, spune crescătorul.

Grădina unui bănățean este paradisul fructelor exotice

Vedeta este arborele de capsuni.
„E o specie care, după cum puteți observa, face flori toamna. Se numeste arbustul Sunedo. Este din familia Ericacee, mai precis și popular se numește arbust de căpsuni. E originar din Mediterană”, spune crescătorul.


Cu multa atentie in iernile geroase, plantele exotice s-au adaptat temperaturilor din zona noastra. Kiwi de exemplu, este perfect de consumat chiar in perioada sarbatorilor de iarna.

Schimbările climatice din ultimii ani cu temperaturi ridicate si fenomene meteo extreme au facut posibila aclimatizarea acestor soiuri de peste mari si tari si la noi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI