Un incident șocant s-a petrecut într-un mall din municipiul Arad. Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a amenințat și a aruncat cu pietre în agenții de pază din complexul comercial.

După episoadele de agresivitate pe care le-a manifestat, bărbatul a fugit de la locul faptei. Din fericire, autoritățile l-au putut identifica rapid. Ce deținea bărbatul asupra lui?

A aruncat cu pietre în angajații, la mall

Mai multe informații sunt oferite de Iulia Dumitrașcu, reporter Știrile Kanal D.

Întâmplarea șocantă a avut loc la mall-ul situat pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad. Un bărbat a început să amenințe agenții de pază, iar apoi, a aruncat cu pietre în aceștia.

Imediat, agenții de pază au alertat autoritățile, care, când au ajuns la locul faptei, au constatat că individul fugise. Ca urmare a descrierii atacatorului, jandarmii au reușit să îl identifice imediat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

jandarm si angajat mall

Bărbatul de 51 de ani a fost agresiv cu angajații de la mall

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"Duminică, 25 februarie a.c., pe timpul executării misiunii de menținere a ordinii publice în municipiul Arad, jandarmii arădeni au fost solicitați în jurul orei 14.45, prin apel prin S.N.A.U 112, cu privire la faptul că în Mallu-ul de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, un bărbat se manifestă agresiv cu agenții de pază, amenințând cu un cuțit și aruncând cu pietre asupra acestora. Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului, însă bărbatul nu a fost găsit.

Jandarmii au procedat la căutări suplimentare în zonă și
pe baza semnalmentelor primite l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 51 de ani în zona apropiată", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește și: VIDEO. Cine sunt cei doi tineri din Drobeta-Turnu Severin care își puteau pierde viața în urma unui conflict? Mara i-ar fi spus lui Robert că vrea despărțirea

retinut de jandarmi

Bărbatul a fost reținut de jandarmi

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Ce au descoperit jandarmi asupra bărbatului agresiv?

După ce l-au identificat, bărbatul agresiv a fost supus unei percheziții corporale. Jandarmii au descoperit asupra lui un cuțit de aproximativ 17 centimetri.

Autoritățile au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare pentru comiterea infracțiunii de "lovire sau alte violențe și amenințare". 

"Actele de sesizare împreună cu bărbatul au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor", se mai arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si