„Un italian a pus pe jar autoritățile din Milano după ce a dispărut fără urmă. Motivul ar fi unul incredibil: acesta credea că are o relația cu artista Dua Lipa, dar vedeta l-ar fi înșelat de bani”, a transmis Simona Pătruleasa.

Dispărut după ce s-a logodit cu „Dua Lipa”

Acestea sunt ultimele imagini cu Gianfranco Bonzi, dispărut fără urmă pe 23 martie.

O cameră de supraveghere de pe o clădire l-a surprins în timp ce căra după el o valiză. De atunci, prietenii și poliția îl caută fără încetare. Însă, în spatele misterioasei dispariții, s-ar ascunde, de fapt, un motiv uluitor. Italianul de 59 de ani, de meserie portar, credea că are o relație cu nimeni alta decât artista britanică Dua Lipa.

„Credea că este logodit cu această Dua Lipa. Vorbim de Dua Lipa. El îmi spunea: da, ea îmi zice: iubitul meu, iubitul meu, iubitul meu!”, a spus o persoană.

Citește și: VIDEO- În Deltă, gazdele fac ultimele pregătiri de Paște. Turiștii vor fi întâmpinați într-un mod special

De fapt, Dua Lipa era o impostoare, iar în spatele dulcegăriilor din online s-ar fi ascuns o înșelăciune. Italianul nu a bănuit nimic și a căzut în plasă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nici avertismentul celui mai bun prieten nu l-a trezit pe Gianfranco la realitate.

Cu puțin timp înainte să dispară, bărbatul a făcut o postare pe contul său de Facebook, prin care a lăsat să se înțeleagă că are inima frântă.

„Este ultima mea postare pe care o fac și, de asemenea, una dintre ultimele acțiuni din viața mea. Am avut o decepție în dragoste peste care nu pot trece”, scria bărbatul.

Cel mai probabil, cineva s-a dat drept starul pop și i-a cerut sume de bani folosind un profil fals pe rețelele sociale, cred anchetatorii. Această metodă a devenit una preferată printre escrocii de pe internet. Recent, o româncă de 62 de ani care locuiește în Spania a căzut victimă unei înșelătorii similare, după ce a fost contactată de o persoană care s-a dat drept Brad Pitt și a fost lăsată fără 1.300 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si