Un concurs de frumusețe a fost întrerupt în weekend după ce soțul uneia dintre participante a sărit pe scenă și a distrus coroana câștigătoarei, scrie  Indy100.

Daniela Arroyo González a fost prima femeie transsexuală care a concurat pentru Miss Universe Puerto Rico 

”Miss Gay Mato Grosso 2023”, un concurs de frumusețe „LGBTQIAP+” din Brazilia, a fost întrerupt sâmbătă, 27 mai, când Emannuelly Belini a fost încoronată câștigătoare.

Înainte ca tiara să-i fie pusă pe cap, un bărbat a luat-o de la prezentator și a aruncat-o pe jos. Presa locală susține că era soțul celei de pe locul doi.

Coordonatorul concursului, Malone Haenisch, a vorbit între timp și a declarat că bărbatul ”nu a considerat că rezultatul este corect și a provocat toate aceste neplăceri și daune”. ”Condamnăm cu vehemență incidentul care a avut loc în momentul încoronării celei care a fost aleasă Miss”, a declarat pentru publicație moderatorul.

Citește și: Tânăr de 16 ani, mort într-un accident de muncă. Acesta muncea la tăiat lemne, în Germania

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un concurs de frumusețe a fost întrerupt în weekend după ce soțul uneia dintre participante a sărit pe scenă și a distrus coroana câștigătoarei.

Un concurs de frumusețe a fost întrerupt în weekend după ce soțul uneia dintre participante a sărit pe scenă și a distrus coroana câștigătoarei.

[Sursa foto: CHOQUEI - Twitter]

Cu toate acestea, prezentatorul a declarat că juriul a fost corect: ”Confirmăm alegerea juriului concursului și simpatizăm cu Miss aleasă, precum și cu Becker, deoarece ea nu este responsabilă pentru atitudinile nebunești ale unor terți”.

Citește și: Un băiat de 14 ani din județul Constanța a convins și șantajat o colegă cu poze indecente pentru a întreține relații sexuale cu el. Minorul a fost sancționat

Daniela Arroyo González a făcut istorie la începutul acestui an, fiind prima femeie transsexuală care a concurat pentru titlul de Miss Universe Puerto Rico. Pentru a sărbători vestea, González a spus pe Instagram: ”Emoția și mândria pe care le simt în acest moment mă copleșesc de bucurie”.

”A avea curajul de a visa măreț și de a-ți urma inima ne conduce întotdeauna la succes sau, în cel mai bun caz, ne conduce la schimbarea lumii într-una mai bună”. „Este timpul să arătăm cât de departe putem merge”, a concluzionat ea la final. ”Acesta este momentul meu”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si