Un bărbat a primit eticheta de „obsedat de pisici” din partea vecinilor săi, după ce aceștia s-au înfuriat dintr-un motiv incredibil. Pisica vecinilor prefera să stea în curtea bărbatului în loc de curtea lor, astfel încât „părinții adoptivi” ai patrupedului au decis să facă ceva în această privință, să îl trimită pe motan acasă de unde a venit.

Relația bărbatului cu vecinii săi este una care atârnă de un fir de ață, după ce aceștia l-au numit „obsedat de pisici”.

Mai mult decât atât, cuplul l-a acuzat pe acesta că „adăpostește” animalul de companie.

Citește și: VIDEO| Fenomen meteo neobișnuit pe plajele din România: Nu se vedea nimic la doi metri în față

„Ești supărat că m-am împrietenit cu pisica ta?”

Din vorbă în vorbă, cei trei vecini au trecut la amenințări cu poliția. Vecinii bărbatului i-au spus că vor chema autoritățile dacă va mai lăsa motanul să stea în curtea lui fără să încerce să-l alunge.

Un videoclip distrbuit pe Reddit arată confruntarea dintre cei trei vecini, subiectul principal fiind motanul cuplului.

Bărbatul, care filma incidentul, a întrebat nedumerit: „Ca să înțeleg... Te-ai supărat pentru că m-am împrietenit cu pisica ta?”

În videoclipul postat se vede cât de nervoși erau proprietarii patrupedului. Soțul femeii l-a acuzat pe vecinul său că pisica sa stă pe proprietatea lui împotriva voinței sale și că trebuie să o aducă înapoi acasă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deși bărbatul acuzat a încercat să le explice celor doi că nici măcar nu se afla în grădina lui la momentul la care a avut loc cearta. Cuplul a subliniat clar că „îi ține pisica ostatică”. Soțul femeii a fost curios să afle cum și-a permis bărbatul să țină motanul în curtea sa. Acesta îi sugerează bărbatului acuzat să se ducă direct la motan și să îi spună „Mercury, du-te acasă și nu mai veni în curtea noastră”.

Văzând că discuția nu ajunge nicăieri cu ceartă, bărbatul încearcă să îi explice soțului furios că este totuși un animal care nu știe să vorbească engleza.

„E doar o pisică. Nu vorbește și nici nu înțelege engleza”, a spus bărbatul acuzat.

Atunci când spiritele s-au încins, vecinul furios a pus mâna pe telefon pentru a suna la Poliție pentru a cere o „părere” secundară pentru că era sigur că bărbatul a încălcat legea, potrivit metro.co.uk

Citește și: O mamă și-a schimbat părerea cu privire la numele fiicei ei, după ce a cerut păreri pe internet: „Am găsit un nume incredibil de copil, însă unii spun că e atât de rău încât nu ar trebui să-l iau în considerare”

„Pentru ce crimă sunați la Poliție?”

Bărbatul nu s-a mai putut abține din râs și, amuzat fiind, el i-a întrebat pe cei doi soți: „Pentru ce crimă sunați la Poliție?”

„Înțeleg să te superi dacă pisica mea era în curtea ta... dar pisica ta e în curtea mea!”, a replicat bărbatul acuzat.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Cei ce au văzut videoclipul de aproape două minute s-au amuzat copios și au făcut glume pe seama întâmplării.

„Ținerea unei pisici este pedepsită, până la nouă vieți în canisa de stat!”

„Acest tip o să meargă din ușă în ușă prin vecini și o să le zică că este un obsedat de pisici și nu o să mai aibă voie vreodată să locuiasă la 300 de metri de o cafenea pentru pisici”, a glumit cineva.

„Dacă aș fi această pisică, aș fugi și eu”, a spus o altă persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si