Bătaie între vecini, pe locul de parcare

Scandalul s-a aprins imediat după ce agresorul i-a reproșat vecinului său că i-a ocupat locul de parcare. Victima a coborât din mașină cu intenția de a-i spune vecinului său că vrea să mute autoturismul, moment în care a fost agresat și înjurat. Scenele au fost filmate de victimă, imaginile ajungând în spațiul public.

Șoferul a devenit recalcitrant după ce soția victimei l-a înjurat de la balconul locuinței.

Citeste si: Anchetă într-un liceu din Oradea după ce mai mulți copii au refuzat să meargă la școală din cauza unui elev

Declarațiile victimei: „M-am trezit cu un pumn în față!”

,,Evenimentul a început de la un loc de parcare, domnul pretinzând că este posesorul respectivului loc. Eu am coborât din mașină să-i explic că și eu mă aflu în aceeași situație cu locul de parcare și că o să mut mașina de pe spațiul respectiv pentru ca dânsul să parcheze.

Foarte agresiv a început să-mi aducă injurii, să mă amenințe, a venit după mine, iar în momentul în care eu m-am retras să-mi mut mașina am observat că se enervează din ce în ce mai tare și am început să filmez cu telefonul mobil.

Din momentul în care am început să înregistrez cu telefonul mobil, m-am dus către mașină să o mut și atunci m-am trezit cu un pumn în față și mi-au sărit ochelarii pe jos.

Citeste si: O adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două colege chiar în parcarea școlii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Am început să fug, iar în acel moment bărbatul s-a urcat în mașină și a început să mă urmărească cu mașina ca să mă poată călca, am fugit printre blocuri și am ajuns într-un magazin Profi, unde m-am baricadat până au ajuns forțele de ordine. Am fost la Spitalul Județean, mi s-au făcut verificări, apoi am mers la Secția de Poliție numărul 4 din Palas, urmează să merg să-mi fac certificatul medico-legal și să înaintez documentele către Secția de Poliție numărul 5. Evenimentul s-a întâmplat în cartierul Kilometru 4-5, între blocurile A1 și A2.”, au fost declarațiile oferite de bărbatul agresat pentru Replica de Constanța.

Declarațiile făcute de reprezentanții IPJ Constanța:

,,La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o parcare din municipiul Constanța ar avea loc un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 29 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, legat de locul de parcare, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”,

potrivit reprezentanților IPJ Constanța. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Scenă greu de privit! Un tată își bate copilul bolnav, în timp ce mama filmează totul: „Tată, nu mai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si