Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un bărbat a fost găsit decedat în parcarea unui supermarket din Bacău

Descoperire șocantă făcută în parcarea unui magazin din Bacău, acolo unde a fost găsit trupul fără viață al unui bărbat.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din primele informații, corpul bărbatului a cedat din cauza temperaturilor scăzute. Acesta a fost găsit în spațiul de depozitare pentru cărucioare.

Un bărbat a fost găsit decedat în parcarea unui supermarket din Bacău

În urma apelului la 112, polițiștii s-au deplasat la fața locului, împreună cu un echipaj de pe ambulanță. Medicii de pe ambulanță au constatat decesul.

Citește și: Două transplaturi de cord au fost făcute în doar două zile la Târgu Mureș

Potrivit celor de la IPJ Bacău, ar fi vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Letea Veche și nu prezenta urme de violență care să indice cauza morții. Acesta avea documentele asupra sa.

Citește și: VIDEO- Moarte învăluită în mister: O femeie a murit după ce a fost externată din spital

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările în acest caz, urmând ca trupul bărbatului să fie supus unei necropsii. 

Medicii legişti au stabilit cauza decesul bărbatului din Gorj căruia oamenii legii i-au oprit înmormântarea

Au apărut rezultatele în cazul bărbatului decedat ridicat de oamenii legii chiar înainte de a fi înmormântat, în judeţul Gorj.

Medicii legişti au efectuat necropsia şi au stabilit cauza decesului.

Citește și: Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe acoperișul hotelului Sport din Onești

După ce fratele vitreg al bărbatului decedat a adus la cunoștința polițiștilor suspiciunile sale legate de moartea acestuia, medicii legiști au intervenit și au efectuat o examinare a corpului. După investigații și analize, medicii au stabilit că bărbatul suferea de TBC și aceasta a fost cauza morții sale.

Citește și: Moarte fulgerătoare pentru o femeie din Constanța. Ea fusese externată din spital și a decedat chiar în mașina cu care mergea spre casă

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care locuia în Samarinești în casa mamei sale, a fost găsit mort în urmă cu patru zile. Familia a chemat medicul de familie, care a eliberat certificatul de deces, însă fratele vitreg al bărbatului, care locuiește în Timișoara, a sunat la numărul de urgență 112 și a exprimat suspiciuni cu privire la cauza morții.

Citește și: Accident rutier, de ultim moment, cu patru TIR-uri implicate

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de polițiști și dus la Serviciul de Medicină Legală din Gorj pentru a fi examinat. În ziua în care era programată înmormântarea, preotul și sătenii au constatat că trupul bărbatului dispăruse și nu a putut fi condus pe ultimul drum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI