Un individ care a furat un taxi, a fost capturat de polițiști  după două luni de căutări. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Cu detalii vine colega mea, Adina Iliescu, a transmis Christian Sabbagh.

A furat taxiul pe care l-a comandat

Bărbatul ar fi comandat un taxi pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei și l-ar fi păcălit pe șofer că vrea să pună în portbagaj o geantă.

Doar că atunci când taximetristul a coborât, a lăsat cheile în contact, iar individul s-a urcat la volan și a fugit cu mașina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Cursă nebună în Dorohoi! Un tânăr a rămas fără un rinichi, după ce polițiștii au tras 61 de gloanțe

Ar fi condus prin oraș, până în zona Piața Victoriei, unde ar fi abandonat autoturismul și ar fi furat telefonul taximetristului. Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supravegehere. Oamenii legii au reușit să îl identifice și au stabilit că este vorba despre un cetățean ucrainean, în vârstă de 23 de ani.

Tânărul a fost reținut 24 de ore și este acum cercetat pentru furt calificat și conducere fără permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si