Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un tânăr a fost împușcat în cap, pe stradă. Agresorul, urmărit de Poliție

Un episod șocant s-a derulat la doi pași de Capitală - în Popești Leordeni. Un tânăr care se plimba cu iubita pe stradă a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile. Inițial - bărbatul a crezut că a sărit o piatră de sub roțile mașinii - dar la spital medicii și-au dat seama că fusese mult mai grav de atât. Polițiștii încearcă acum să dea de urmele atacatorului.

Alexandra Bercea,

Victima a făcut o plângere la Poliția Orașului Popești Leordeni iar anchetatorii au pornit o acțiune pentru identificarea și prinderea celui care a tras. 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atacatorul pare să fi tras din mașină, povestește victima. Tânărul împușcat în cap se plimba pe stradă cu iubita când- din senin- a simțit o lovitură în zona capului.  

Citeste si: Un autocar cu zeci de copii a luat foc în mers. Pompierii intervin de urgență

"Am văzut o mașină, am auzit un șuierat și am simțit o durere în frunții. Am întrebat prietena și mi-a zis că sângerez", a declarat tânărul pentru Kanal D.

Inițial a crezut că a sărit o piatră de la vreo mașină și l-a lovit.

Dar cum se simțea tot mai rău prietenii l-au dus la spital. "Cei de la spital au zis că am într-adevăr un obiect acolo, după radiografie s-a văzut că e o chestie foarte rotundă, era de fapt o bilă de plastic și mi-au spus că e posibil să fi fost împușcat cu un pistol", a explicat victima.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Copil de 13 ani, găsit în comă pe marginea unui drum. A fost preluat de elicopterul SMURD

Ce a descoperit bărbatul la spital

Speriat, tânărul s-a dus glonț la poliție să facă o plângere penală- iar agenții bănuiesc că atacatorul ar fi folosit un pistol airsoft.

„Persoana în cauză s-a prezentat la o unitate spitalicească din municipiul București, ocazie cu care fiind examinat de medici i s-a extras din zona frunții o bilă de plastic de mici dimensiuni, de culoare albă ce poate proveni de la un pistol de tip airsoft", a spus Emilia Rădulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Victima e puțin șocată. Susține că nu are dușmani care să-i fi vrut răul și se gândește acum că se putea întâmpla ceva mult mai grav!

Citeste si: Dubla crimă de la Iași, o nouă răsturnare de situație. Ce au descoperit criminaliștii despre principalul suspect, studentul marocan de 20 de ani

Bila a fost trasă din mașină

Tânărul a făcut o plângere la Poliția Orașului Popești Leordeni iar anchetatorii au pornit o acțiune pentru identificarea și prinderea celui care a tras. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit polițiștilor, agresorul nu a fost, încă, identificat. Se presupune că bila a fost trasă dintr-o mașină, cel mai probabil de către o persoană care nu cunoștea victima și care a apelat la acest gest din „pură distracție”.

Atacatorul riscă să fie acuzat doar de loviri și alte violențe, în condițiile în care  armele airsoft nu sunt supuse autorizării și sunt considerate, din punct de vedere legal, ca fiind niște jucării.

Citeste si: Degetul unui român, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit în fața unei companii de reciclare. Omul și-a trimis prietenul să îl caute

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI