„Este o tragedie atat pentru familia lui cat si a noastra, s-a facut tot ce s-a putut sa se salveze viata. Toate eforturile au fost in zadar, Cristi acum este in ceruri”, este mărturia lui Adrian Cionca, cumnatul celui care a impuscat.

„Am vazut elicopterul si zic a fost un accident. Apoi am auzit ca s-au impuscat la vanatoare si au inceput masinile, politia”, a spus un martor.

Citeste si: Caz înfiorător. Un băiat de 15 ani și-a ucis părinții și fratele pentru că i s-a interzis accesul la internet

Cum a avut loc accidentul?

Cei doi erau impreuna cu cainii intr-o zona in care se gaseau mai multe pasari. Surse din ancheta spun ca, la un moment dat, unul dintre vanatori a observat miscare si a tras, convins ca nimereste un fazan care isi ia zborul. Din pacate, in catarea pustii si-a luat finul, partener de vanatoare. L-a impuscat de la cativa metri chiar in piept.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Politistii criminalisti verifica armele, munitia si permisele de vanatoare ale celor care au participat la partida de astazi.

„A fost o actiune de vanatoare organizata cu acte emise in regula, solicitare facuta la Directia Silvica cu termen anterior, emisa autorizatia, documentele taote sunt in regula, din pacate s-a produs un accident si vinovatii vor fi stabiliti de politie”, a declarat Ioan Oprea, Ocolul Silvic Timis.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași: Sângele suspectului Ahmed Sami El Bourkadi a fost găsit la locul crimei. Ce s-a găsit în urma probelor ADN

Victima a fost pusă la pământ 

Victima a cazut ca secerata la pamant, plina de sange. Imediat au fost chemati in ajutor medicii si chiar un elicopter SMURD.

Incindentul s a petetrecut aproape de localitatea Livezile, de aici prietenii barbatului l-au luat si dus cu o masina de teren pana la drumul principal. A fost preluat de medicii de pe ambulanta, dar nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare.

Elicopterul a aterizat pe terenul de fotbal din localitatea Banloc, insa nu a mai fost nevoie de interventia lui. Acum politistii îl cercetează pe naş pentru ucidere din culpa.

Citeste si: Noi declarații făcute de presupusul criminal marocan. Tânărul susține că altcineva i-a utilizat telefonul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si