Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un bărbat a fost vaccinat la rapel cu un cu alt ser decât prima dată

Un bărbat din judetul Gorj a fost vaccinat la rapel cu alt ser decât prima data. În loc să i se administreze a doua doză de la Pfizer, el a primit serul Moderna.

Iulian Ciurea,

Un bărbat a fost vaccinat cu două seruri diferite [Sursa foto: Ziarul Financiar]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Barbatul în vârstă de 69 de ani din Târgu-Jiu s-a prezentat la centrul comunitar de vaccinare, amenajat la stadionul municipal Târgu-Jiu, conform programării. Dar ar fi intrat la cabinetul unde se face vaccinul Moderna si de aici ar fi intervenit eroarea.

„Cred că a fost o lipsă de comunicare. Și din partea echipei, și din partea pacientului, important în toată ecuația asta este ca pacientul să fie bine. Este o eroare, o eroare umană”, spun medicii.

Un bărbat a fost vaccinat din greșeală cu alt ser la rapel

Asistenta i-ar administrat vaccinu Moderna iar in momentul în care registratorul a introdus datele în sistem, a observat că barbatul trebuia să primească doza de rapel cu vaccinul Pfizer.

Practic, bărbatul a fost vaccinat de două ori cu prima doză, de la două vaccinuri anticovid.

DSP face o anchetă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În acest moment, bărbatul se simte bine, iar starea lui de sănătate nu a fost modificată, susțin medicii. El a fost monitorizat timp de 15 minute în centru, apoi epidemiologii Direcției de Sănătate Publică Gorj l-au monitorizat telefonic.

„Una este 0,3, alta este 0,5. Dar, în principiu, domnul este monitorizat, azi l-am monitorizat toată ziua, chiar acuma am venit de la dânsul de acasă. Este bine, este ok, nu prezintă absolut nicio problemă", spun medicii.

Medicul coordonator a dispus deja ca asistenta medicală care a făcut încurcătura să fie suspendată din centru. Intre timp, el si-a cerut demisia, dar primaria nu i-a aprobat-o. Cazul este anchetat de poliție- pentru neglijență în serviciu, de Direcția de Sănătate Publică, dar și de primăria din Târgu Jiu, care administrează centrul.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI