Șirul tragediilor continuă pe litoral. Un turist de 40 de ani, avertizat de peste 10 ori de salvamari să nu intre în mare, a așteptat ca salvatorii să-și încheie programul și a sfârșit din cauza curenților puternici. 4 oameni au murit până acum în acest sezon turistic. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

A murit înecat, după ce s-a certat cu salvamarul pentru că nu îl lăsa să intre în mare

Bărbatul de 40 de ani ar fi încercat să intre în mare de mai multe ori. A fost oprit de salvamari pentru că era arborat steagul roșu, dar a așteptat ca aceștia să-și încheie programul. A intrat în apă și după câteva minute a fost tras la fund.

A fost avertizat de mai multe ori. Colegii mei l-au avertizat de vreo 10-15 orei, să vă spun sincer. Și turiștii nu înțeleg. Ne certăm cu ei, ne înjură, sar la bătaie, ne jignesc, a declarat Mihai Stoian, salvamar.

Eforturile paramedicilor au fost în zadar. Credeți că aceste imagini i-au speriat pe turiști? Alt bărbat a intrat în apă după ce a fost declarat decesul turistului de 40 de ani.

Astfel de probleme s-au înregistrat și în Neptun.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara- wowbiz.ro

Astăzi, marea s-a calmat și accesul turiștilor în apă a fost permis fără restricții. Însă situația se poate schimba oricând.

Este important să știm semnificația steagurilor de pe plajă. Cel roșu cu galben presupune că sectorul respectiv e supravegheat de salvatori. Steagul galben permite accesul în mare doar pentru înotătorii profesioniști. Iar steagul roșu interzice accesul în apă.

Bilanțul tragediilor a ajuns la 4 morți în acest sezon.

Pe lângă turistul care a pierit aseară la Eforie, un tânăr a murit în Neptun, altul în Costineșți, iar un bătrân și-a găsit sfârșitul în Mamaia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si