Alarma a fost dată astăzi, în jurul orei 11.00 de către un vecin, care l-a văzut pe bărbat în timp ce amenința dintr-un balcon, de la etajul 9 al blocului în care locuieşte. Individul amenința că își pune capăt zilelor, împreună cu băiețelul de 4 ani, pe care îl are cu fosta parteneră de viaţă.

„Era soțul și era un domn la etajul 9.

Sotul l-a intrebat ce face. Era cu un picior atârnat! A țipat, nu știu ce a zis. Și a luat copilul și a vrut să îl arunce”, spune o vecină.

Bărbatul şi-a ieşit din minți în momentul în care a primit vestea că va fi părăsit și că femeia a obținut chiar și un ordin de protecție împotriva lui. Nu a stat pe gânduri și a mers direct la părinții femeii, intr-o comună din Teleorman, acolo unde era copilul.

Bărbatul a luat băiatul de la bunici spunând că-l plimbă cu mașina

„A venit ca să îl vadă, avea două luni de când nu mai venise să îl vadă și a zis că vine să îl mai plimbe cu mașina.
Pe la 8 seara l-am sunat, nu mai aduci mă băiatul? Nu. Când se impacă fata cu mine”, povestește bunicul copilului.

Înainte de incident, bărbatul l-a dus pe copil la biserică- unde au făcut mai multe poze împreună. A postat imaginile pe facebook şi a plecat hotărât spre casă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„După ce l-a luat pe micuț bărbatul a venit la blocul unde locuia alături de iubita lui. Nu a mers în apartamentul său, ci a urcat la etajul 9 al blocului și a iesit pe balconul unde se află ghena. Acolo a amenințat că va comite teribilul gest”, relatează reporterul Kanal D.

„A făcut 4 ani şi jumătate cu băiatul acesta! Au ajuns ca să nu mai fie impreuna... Și el de ce a recurs la acest gest extrem? Că nu voia! A zis că vrea să se impace”, spune bunicul.

Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri l-au convins pe bărbat să nu sară de la balcon

Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au intervenit pregătiți de cel mai negru scenariu. În sprijin au fost chemate și echipajele de negociatori care au făcut tot posibilul să îl convingă pe bărbat să nu facă gestul extrem, căruia i-ar fi căzut victimă si propriul copil.

„La interventie au fost negociatori sias, dar si negociatori de la Capitala, șase de la ambele structuri”, informează purtătorul de cuvânt al Polției Capitalei.

Individul nu voia nici in ruptul capului să renunțe la gestul cumplit până când nu avea confirmare din partea fostei iubite că se vor împăca.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

În cele din urmă bărbatul a fost induplecat de negociatori și a coborât. A fost imediat luat și dus la secția de poliție pentru audieri, iar mama împreună cu copilul au fost preluați in siguranță.

Bărbatul este acum în custodia poliției și cel mai probabil va fi expertizat psihiatric.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si