Apelul la 112 a fost dată în jurul orelor 12:00. Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată chiar de fiul bărbatului care voia să se arunce de la etaj. 

Imediat, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Orașului Bocșa, dar și un polițist negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a început negocierile cu bărbatul care era hotărât să își ia viața. 

Citeste si: VIDEO| Șoferul care a provocat teribilul accident din stația de autobuz a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Prezenți la fața locului au fost inclusiv mai mulți reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Caraș-Severin.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O polițistă s-a sinucis de singurătate. Bilet cutremurător de adio!

În fața blocului, polițiști, pompierii militarii dar și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa au instalat o pernă de salvare improvizată, folosind o barcă pneumatică. Deasupra acestei bărci și lângă au fost puse saltele de pat aduse de urgență de la Centrul pentru Persoane Vârstnice Bocșa, potrivit declarației oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru. 

Autoritățile au negociat aproximativ o oră cu bărbatul de 40 de ani, care a fost în cele din urmă convins de un vecin să deschidă ușa apartamentului, ceea ce a permis accesul imediat al echipajelor de salvare în interiorul locuinței sale. 

Bărbatul nu a suferit răni și a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță pentru evaluare medicală.

Citeste si: Un băiețel de 9 ani din Suceava a ajuns de urgență la spital, după ce a imitat un experiment de pe internet

Primele cercetări arată că bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest din cauza unor neînțelegeri în familie. Cu două zile în urmă, polițiștii au emis un ordin de protecție provizorie pe numele său. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si