Bărbatul de 34 de ani a mers duminică seara în clubul din centru Bârladului. Distracția era în toi, mai ales că s-au împlinit mai bine de doi ani de când cluburile nu mai fuseseră deschise, localurile terminând programul la orele 22:00. Buna dispoziție avea să se sfârșească după miezul nopții, în urma unui scandal care a avut loc între patru bărbați.

Bătaie ca în filme la Bârlad

Așadar, tot după mai bine de doi ani se înregistrează și prima bătaie mai serioasă dintr-un local, pe teritoriul Bârladului. 

Un bărbat a fost bătut crunt de trei indivizi, paznici ai clubului respectiv și foști rugbiști de performanță. Motivul?

Sportivii au declarat în fața polițiștilor că totul a escaladat după ce victima ar fi scos un cuțit pe care îl flutura în club. 

După ce l-au deposedat de arma albă, bărbatul ar fi devenit violent, motiv pentru care sportivii i-au aplicat o corecție fizică, în urma căreia a ajuns la spital cu “policontuzii, traumatism cranio cerebral prin agresiune cu hematom”, potrivit declarațiilor oferite de medicul Oana Balbuzan, purtãtor de cuvânt al spitalului bârlãdean, pentru publicația locală Vremea Nouă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cuțitarul a avut nevoie de 3 zile de spitalizare în urma incidentului.

Citeste si: Un elev de nota 10 din Galați a fost agresat de trei colegi de clasă, la un colegiu de prestigiu din municipiu. Băiatul este orfan de mamă

Victima și agresorii, cunoștințe vechi?

Surse apropiate anchetei susțin că între victimă și agresori existau legături.

Bărbatul bătut este cercetat într-un alt dosar de structura centrală DIICOT, fiind plasat în prezent sub control judiciar. În același dosar, o mărturie împotriva victimei a fost depusă chiar de către unul dintre agresorii din club.

Comunicatul Poliției

“La data de 20 martie 2022, ora 02.00, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã telefonic, de cãtre un agent de pazã al unui club situat pe str. Republicii, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul cã, în cursul aceleiasi nopti, un bãrbat aflat în incinta clubului tinea în mânã un cutit de mari dimensiuni, motiv pentru care a fost imobilizat, deposedat de cutit si scos din club. Prezumtivul autor, un bãrbat de 34 de ani, din municipiul Bârlad, a fost preluat de cãtre politistii Politiei Municipiului Bârlad si condus la sediul politiei pentru stabilirea situatiei de fapt si dispunerea mãsurilor legale. Totodatã, în club, a fost depistat un cutit, care a fost ridicat în vederea cercetãrii.

Citeste si: Un primar din România este acuzat că a bătut secretara primăriei

Întrucât bãrbatul de 34 de ani prezenta leziuni, ca urmare a unei agresiuni, a fost solicitatã o ambulantã care l-a transportat pe bãrbat la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea acordãrii de îngrijiri medicale, bãrbatul în vârstã de 34 de ani sesizând ulterior cã i-au fost sustrase mai multe bunuri.

În cauzã, a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “portul sau folosirea fãrã drept de obiecte periculoase”, “lovirea sau alte violente” si “furt”.”, a declarat inspectorul de Poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Vaslui.

Agresorul se apără și spune că totul este o înscenare la adresa sa. A declarat în fața autorităților că nu a mers cu o armă albă în club, având în vedere faptul că este sub control judiciar. Mai mult decât atât, spune în urma încăierării i-au fost sustrase mai multe bunuri. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Polițiștii din Bârlad efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citeste si: Tânăr din Sibiu, înjunghiat de mai mulți bărbați pentru că nu a închis ușa, într-o benzinărie. Nicio persoană care a fost martoră nu a intervenit

VIDEO: Imagini din club


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si