Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Călărași este căutat de Poliția Română. Acesta și-a înjunghiat fosta iubită și pe actualul său iubit, a turnat benzină pe părinții femeii, iar mai apoi s-a făcut nevăzut.

Acum, Poliția îl caută cu elicopterul.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de către un bărbat, prin numărul unic de urgență 112, în legătură cu faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

Citește și: FOTO/VIDEO- Cine este cântăreața Emmy, reținută în dosarul tinerilor sechestrați în București de clanul Cămătarilor. Numele ei a apărut și în alte scandaluri

Cum s-a petrecut totul

Scenele macabre s-au petrecut în jurul orei 01:20, potrivit autorităților, atunci când bărbatul de 35 de ani ar fi pătruns fără acordul fostei iubite în locuința sa și ar fi spaart geamul unei ferestre, ulterior reușind să ajungă în interiorul imobilului. apoi, cu un cuțit și-ar fi lovit fosta parteneră, dar și pe mama și pe tatăl acesteia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, județul Călărași", potrivit Inspectoratul Poliției Județene Călărași.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În prezent, acestea sunt stabile din punct de vedere medical.

Cine este agresorul?

Bărbatul care a comis faptele oribile are 35 de ani și se numește Radu Costel Dumitru și locuiește în comuna Roseți, județul călărași. Se pare că bărbatul și fosta lui iubită s-au despărțit în urmă cu două luni, iar el nu s-a putut împăca cu ideea, scrie Calarasi Press.

Acum, acesta s-ar ascunde prin pădure, scrie aceeași sursă.

 Un bărbat de 35 de ani este căutat de Poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită, pe iubitul acesteia și a turnat benzină pe părinții ei, în Călărași. Cine este agresorul

Un bărbat de 35 de ani este căutat de Poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită, pe iubitul acesteia și a turnat benzină pe părinții ei, în Călărași. Cine este agresorul

[Sursa foto: Opinia de Călărași]

Polițiștii îl caută cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, dar și cu un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Oricine l-a văzut pe bărbat este rugat să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție și să raporteze, ori să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citește și: VIDEO- Doi frați au dat un jaf ca-n filme la o bijuterie din Craiova. Au furat aur și argint de peste 880.000 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si