Bucureșteanul s-a ales cu o amendă usturătoare din partea autorităților

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-au răspândit cu rapiditate în mediul online și au stârnit un val de reacții negative, venite în special din partea iubitorilor de animale.

Polițiștii s-au sesizat și ei după ce au văzut imaginile. Bărbatul a fost identificat și amendat drastic.

Cu siguranță, acesta va regreta fapta comisă. 

Camerele video arată momentul în care bărbatul abandonează cinci pui de pisică. Acțiunea are loc în Centrul Vechi al Capitalei. Animalele sunt puse într-o sacoșă și lăsate lângă un coș de gunoi. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Aproape 12 ore de chin a îndurat un urs blocat într-un gard de sârmă ghimpată până să fie salvat

Ce s-a întâmplat cu puii de pisică

Lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei locale au intervenit și l-au identificat pe bărbat. La scurt timp, un echipaj de poliție a ajuns la locul faptei, acolo unde puii de pisică au fost descoperiți în sacoșa în care au fost lăsați.

Pisoii erau abia născuți, plângeau de foame și tremurau. 

Autoritățile au hrănit cu pipeta pisicile, pe care le-au transportat ulterior la un centru specializat.

Citeste si: Răpirea animalelor de companie va fi considerată faptă penală în Marea Britanie

„Comportamentul bărbatului a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, iar un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări.

La faţa locului, poliţiştii locali au descoperit că din sacoşa de hârtie răzbeau scâncetele a cinci pui de pisică, abia născuţi. Treamurau şi le era foame. Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat”, au fost mesajul transmis de poliţiştii din Capitală.

Ce amendă a primit bărbatul

Bărbatul de 74 de ani și-a recunoscut fapta, însă a menționat faptul că nu el ar fi proprietarul pisicilor pe care le-a abandonat. Autoritățile l-au amendat cu suma de 3.000 de lei pentru fapta comisă. 

Citeste si: Un bărbat din Prahova s-a ales cu răni grave după ce a fost atacat de un urs!

VIDEO- Momentul în care puii de pisică sunt abandonați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si