Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Timișoara a fost reținut de polițiștii din Arad, după ce a înșelat mai multe persoane cu apartamente de închiriat. El pretindea că este om al legii și lua avansul pentru închirierea unor apartament. Apoi, se făcea nevăzut.

Potrivit tion.ro, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic, bărbatul a fost identificat și depistat în municipiul Oradea, fiind originar din Timișoara.

Citește și: Deghizați în luptători ISIS, nouă italieni și-au răpit prietenul care urma să se însoare

Cum a acționat escrocul?

 Se pare că, din luna decembrie a anului trecut și până în prezent, individul a oferit spre închiriere mai multe apartamente din Arad. El se prezenta drept ofițer de Poliție în Timișoara și astfel reușea să câștige încrederea celor slabi. Încasa avansul de la clienți și apoi dispărea cu banii. După acestea, el nu mai putea fi contactat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Despăgubiții au făcut plângeri, iar oamenii legii au demarat cercetările. În cele din urmă, escrocul a fost găsit la Oradea.

„In baza probatoriului administrat, cel in cauza a fost retinut, urmand a fi prezentat magistratilor Judecatoriei Arad, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea a doua infractiuni de inselaciune. Politistii continua documentarea activitatii infractionale a barbatului, acesta fiind banuit de savarsirea altor infractiuni cu acelasi mod de operare”  au

transmis reprezentantii IPJ Arad.

Deghizați în luptători ISIS, nouă italieni și-au răpit prietenul care urma să se însoare

Nouă italieni  au fost puși sub acuzare pentru alarmare publică, după ce au înscenat răpirea unui prieten care urma să se căsătorească. Doar că farsa nu a decurs conform planului, astfel că Poliţia a dat alarma în toată regiunea, viitorul mire fiind găsit legat, într-o furgonetă.

Grozăvia s-a întâmplat la periferia orașului Torino, în Italia.

Citește și: Metoda unui clujean de a adormi tineri pentru a-i jefui

Steaguri Isis, un bărbat legat și băgat într-o dubă și mai mulți indivizi înarmați și cu cagule. Asta au văzut mai mulți localnici, sâmbătă la prânz, pe o stradă din Trofarello, un orășel de la periferia orașului Torino, în Italia. Speriați

de scena teribilă ce li se derula în față, vecinii au dat alarma, iar unul dintre ei, care se afla la fereastră, chiar a leşinat de spaimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si