„Numai săracii aruncă cu petarde”

Așa sună titlul clipului care a fost postat pe platforma reddit. Un român, agent de pază peste hotare, a instalat panica în Germania după ce a tras mai multe focuri de armă chiar de la geamul apartamentului. Totul s-a întâmplat în noaptea dintre ani, iar individul s-a lăudat pe internet cu isprava. Doar puțin mai lipsea până la o tragedie, asta pentru că bărbatul a tras chiar în direcția unui alt bloc aflat la doar câțiva metri.

Citeste si: O nouă pistă în cazul polițistei Sabina din Brașov, găsită împușcată chiar de ziua ei de naștere

 „Dă-te așa, să filmezi tu de acolo!”

Scenele șocante sunt filmate de către nepotul individului care trage cu pistolul de la balconul blocului fără să-i pese că ar putea provoca e nenorocire. S-a întâmplat se pare în noaptea de Revelion, iar videoclipul a fost postat recent pe rețelele de socializare, însoțit de un mesaj sfidător: „numai săracii aruncă cu petarde”!

Până la blocul vecin erau doar câțiva zeci de metri distanță. Oricând cineva putea să fie țintă gloanțelor. Și de parcă nu era suficient, românul a continuat să tragă focuri de armă chiar și în casă. Și în tot acest timp transmitea episodul halucinant live pe internet. 

Citeste si: VIDEO| Polițistă de 28 de ani din Brașov, găsită împuşcată în cap chiar de ziua ei

Spectacolul bărbatului a continuat în fața scării

Spectacolul a continuat apoi în fața scării, unde individul cu prea mult tupeu parcă a pornit un război.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii români au privit imaginile și au făcut verificări, dar spun că scenele ar fi fost filmate în Germania, acolo unde bărbatul lucrează ca afent de pază. Așadar nu este exclus ca arma folosită pentru distracția bolnavă să fie una de serviciu.

Citeste si: Șofer potolit cu pistolul

Doar că un astfel de comportament nu e demn de un om cu capul pe umeri, spun specialiștii, care avertizează că de la un astfel de episod până la o tragedie e doar un pas!

Internauții care au văzut imaginile au rămas șocați și l-au blamat pe bărbat pentru comportamentul de care dă dovadă.

VIDEO- Imaginile care au devenit virale

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si